Ο Glorin Tsiourea ήταν ο βασικός σχεδιαστής του και αναφέρει ότι « δημιουργήθηκε για να εμπνεύσει και να βελτιώσει τις ζωές μας στον δρόμο».

Η ισχύς και οι επιδόσεις του δημιουργήματος έχουν αφεθεί στην φαντασία.

H εξέλιξη της αυτοκίνησης αποδεικνύει ότι τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται απίθανο.

Το μέλλον... τώρα!

2.953 Επισκέψεις στο άρθρο (17/10/2017)

Ο ανεξάρτητος σχεδιαστικός οίκος Behance παρουσίασε την δική του εκδοχή για την BMW του μέλλοντος; Tι πράγματα θα είναι ικανή να κάνει; Eσείς πώς φαντάζεστε τα αυτοκίνητα στο μέλλον;

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα έρχονται στο φως διάφορες ψηφιακές σχεδιάσεις για τα αυτοκίνητα του μέλλοντος, που ακόμα και εκείνη τη στιγμή μας φαίνονται απραγματοποίητα, η εξέλιξη της αυτοκίνησης αποδεικνύει ότι τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται απίθανο.

Το αυτοκίνητο στις φωτογραφίες είναι μια ψηφιακή σχεδίαση από τον ανεξάρτητο οίκο Behance και μας παρουσιάζει πως θα μπορούσε να είναι η BMW του μέλλοντος. Το δημιούργημα αυτό ονομάζεται Vision Grand Tourer και υιοθετεί πλήθος αυτόνομων συστημάτων όχι μόνο του παρόντος αλλά και του μέλλοντος. Ο Glorin Tsiourea ήταν ο βασικός σχεδιαστής του και αναφέρει ότι « δημιουργήθηκε για να εμπνεύσει και να βελτιώσει τις ζωές μας στον δρόμο» μέσω ενός διαδραστικού εσωτερικού περιβάλλοντος που θα μπορεί να αλλάζει χαρακτήρα ανάλογα με τις ανάγκες των επιβατών. Θα μπορεί να γίνεται ένας ευρύχωρος χώρος εργασίας, θα μπορεί να μειώνει το φως που εισέρχεται στην καμπίνα αν οι επιβάτες θέλουν να κοιμηθούν κ.α.
 
Η ισχύς και οι επιδόσεις του δημιουργήματος έχουν αφεθεί στην φαντασία, ωστόσο ο Τsiourea θέλησε να υιοθετήσει μια γλώσσα σχεδίασης κοντά στα πρότυπα της BMW. Eίναι προφανές ότι είναι εξαιρετικά φουτουριστικό, με την «kidney» γρίλια της μάρκας να αλλάζει σημαντικά, όπως άλλωστε και τα φωτιστικά σώματα.

Εσείς πώς φαντάζεστε τα αυτοκίνητα του μέλλοντος;

AUTOFIT PASXA
4green