2 φωτογραφίες »

H κατασκευή μιας τέτοιας έκδοσης έχει έμμεσα επιβεβαιωθεί από την ίδια την εταιρεία.

To νέο Νissan 370Z NISMO;

3.498 Επισκέψεις στο άρθρο (18/9/2020)

Ανεξάρτητος σχεδιαστής εμπνεύστηκε από το GT-R NISMO και παρουσίασε την πρότασή του για το πως θα μπορούσε να μοιάζει ένας νέας γενιάς 370Z NISMO. Πώς σας φαίνεται;


Η Nissan αποκάλυψε αυτή την εβδομάδα το Z Proto πρωτότυπο θέλοντας να δώσει στο κοινό μία πολύ καλή ματιά του τι πρέπει να περιμένουμε όταν θα έρθει σε μορφή μοντέλου παραγωγής ο διάδοχος του Nissan 370Z.

Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Kleber Silva έκανε ένα βήμα παρακάτω και παρουσίασε την πρότασή του για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το μοντέλο παραγωγής σε έκδοση NISMO, εμπνεόμενος από «καλούδια» που έδωσε η Νissan πριν αρκετό καιρό στο GT-R NISMO.

Συγκεκριμένα, το σύστημα εξάτμισης με τις τέσσερις μπούκες είναι εμφανώς παρμένο από το R35, μαζί φυσικά με την τεράστια αεροτομή ενώ δεν γίνεται να μην προσέξει κανείς τους carbon διαχύτες εμπρός και πίσω και τις carbon πλαϊνές ποδιές.

H κατασκευή μιας τέτοιας έκδοσης έχει έμμεσα επιβεβαιωθεί από την ίδια την εταιρεία καθώς ο τεχνικός διευθυντής της Nissan Ηiroshi Τamura δήλωσε πως «κάποια σωστή έκδοση επιδόσεων βρίσκεται στα σκαριά» πιθανότατα με αυτόματο κιβώτιο αλλά αντίθετα, δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση για το εάν θα προχωρήσει κάποια roadster έκδοση.

Ο Τamura δήλωσε επίσης πως μπορεί η προσοχή της Nissan να είναι στραμμένη στα V6 μοτέρ, ωστόσο η κατασκευή μιας ΝISMO έκδοσης με υβριδικό κινητήριο σύνολο συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Σε κάθε περίπτωση, η ισχύς του «απλού» μοντέλου θα είναι κοντά στα 400 άλογα και μένει να δούμε εάν και κατά πόσο η NISMO έκδοση θα είναι ισχυρότερη.
 

NEO TRAFIC
moto