Το σχέδιο είναι ανεξάρτητο από την Audi και προέρχεται από την ιστοσελίδα autoexpress.

Το σχέδιο είναι ανεξάρτητο από την Audi και προέρχεται από την ιστοσελίδα autoexpress.

Το νέο Audi TT θα είναι 4θυρο ηλεκτρικό!

2.320 Επισκέψεις στο άρθρο (11/10/2022)

Το Audi TT θα ακολουθήσει το δρόμο του εξηλεκτρισμού, όπως ακριβώς θα συμβεί με το R8 και ένα ανεξάρτητο σχέδιο κάνει την προεπισκόπηση του μοντέλου.

Το νέο ΤΤ θα… ηλεκτρίζει!

Δεν είναι μυστικό πως το Audi ΤΤ οδεύει προς τη δύση της καριέρας του στην γκάμα της γερμανικής φίρμας, τουλάχιστον όπως το γνωρίζουμε μέχρι τώρα, δηλαδή εξοπλισμένο με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Ωστόσο η γερμανική μάρκα έχει στο πλάνο της να μην εγκαταλείψει το μοντέλο, αλλά να το συνεχίσει ως ηλεκτρικό, προχωρώντας παράλληλα σε δραστική αλλαγή στο αμάξωμα, που ενδεχομένως θα φέρει τέσσερις πόρτες!
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με την εμφάνιση του Activesphere

Η έντονη φημολογία που έχει ξεσπάσει σχετικά με αυτό, ακολουθείται από τις πρώτες πληροφορίες που θέλουν τους ανθρώπους της Audi να σκέφτονται έντονα να δώσουν στο αναγεννημένο ΤΤ την εξωτερική εμφάνιση από το πρωτότυπο Activesphere που έχει παρουσιάσει. Έτσι οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές της ιστοσελίδας autoexpress προχώρησαν στη δημιουργία του πρώτου ανεπίσημου σχεδίου που παρουσιάζει το μοντέλο. Μάλιστα υποστηρίζεται πως η απόφαση για το συγκεκριμένο αμάξωμα πάρθηκε από τους ιθύνοντες της Audi, καθώς το νέο αυτοκίνητο πέραν του ΤΤ θα καλύπτει και το κενό που θα αφήσει το μεγαλύτερο A5 Coupé, συνδυάζοντας στοιχεία και από τα δύο.

Με βάση την πλατφόρμα SSP

Αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς για να υπάρξει οπουδήποτε επιβεβαιωμένη πληροφορία, το νέο όχημα πέραν της εντυπωσιακής εμφάνισης θα έχει στα υπέρ του το γεγονός πως θα βασίζεται στην επερχόμενη πλατφόρμα SSP του Ομίλου VW. Αυτή συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία από την υπάρχουσα αρχιτεκτονική MEB και τα πιο premium εξαρτήματα από την πλατφόρμα PPE.

Συνέχεια του άρθρου >>>
peugeot
NISSAN