• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το μοντέλο λαμβάνει μια πιο επιβλητική γρίλια.

Τα δύο φώτα ενώνονται μεταξύ τους μέσω μιας λεπτής ράβδου πάνω από τον προφυλακτήρα.

To νέο Chrysler PT Cruiser;

4.162 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/7/2019

Θα θέλατε να δείτε έναν διάδοχο του PT Cruiser μετά από σχεδόν 10 χρόνια απουσίας; Δείτε πως θα μπορούσε να μοιάζει στην επιστροφή του.

Μπορεί το Chrysler PT Cruiser να μην εντυπωσίασε ποτέ με την σχεδιαστική του ταυτότητα, ωστόσο δεν είναι λίγοι αυτοί που προτίμησαν γιατί ήταν στην εποχή του ένα αυτοκίνητο πολύ διαφορετικό σε σχέση με ο,τι άλλο κυκλοφορούσε τότε στους δρόμους.

Αν και δεν υπάρχει καμία απολύτως ένδειξη να δούμε κάποιον διάδοχο μέσα στα επόμενα χρόνια, ο χρήστης του Youtube με όνομα TheSketchMonkey παρουσίασε σε video του ένα πρώτο σκίτσο για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το πίσω μέρος του υποτιθέμενου διαδόχου εκμοντερνίζοντας σημαντικά την σχεδίαση της πρώτης γενιάς. Μετά από λίγο, ο TheSketchMonkey ολοκλήρωσε το project του αποκαλύπτοντας ένα νέο video και για το εμπρός μέρος.

Το μοντέλο λαμβάνει μια πιο επιβλητική γρίλια, πιο μοντέρνα φωτιστικά σώματα και πιο σπορ προφυλακτήρα, ενώ στο πίσω μέρος, τα δύο φώτα ενώνονται μεταξύ τους μέσω μιας λεπτής ράβδου πάνω από τον προφυλακτήρα.

Πώς σας φαίνεται; Θα θέλατε να δείτε ένα καινούριο PT Cruiser με τέτοια ρετρό σχεδίαση;
 

Tags: CHRYSLER, PT, CRUISER