Εντυπωσιακή κίνηση της Honda. Η τιμή ισχύει μόνο για κατόχους του προηγούμενου Type R.

Το νέο Type R με 33.100

13.967 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/4/2015

Εντυπωσιακή κίνηση της Honda. Η τιμή ισχύει μόνο για κατόχους του προηγούμενου Type R.

 
Η παγκόσμια γκρίνια για την τιμή του Honda Civic Type R είχε αποτελέσματα, όπως φαίνεται από την απόφαση της Honda. Δεν ήμασταν οι μόνοι που γκρινιάξαμε καθώς και σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές εκφράστηκαν τα ίδια παράπονα. Βλέπετε, η πτώση του ευρώ σε σχέση με το γεν είχε απογειώσει την τιμή του μοντέλου.

Προκειμένου λοιπόν η
Honda να προστατεύσει τον θρύλο του Type R «το supercar που όλοι μπορούμε να αποκτήσουμε» προέβη σε μία κίνηση έκπληξη. Αυτή προβλέπει την παραγωγή του μοντέλου σε περιορισμένο αριθμό και την διάθεσή του στην τιμή που είχε σε κάθε χώρα. Όπερ σημαίνει 33.100 ευρώ για τη δική μας περίπτωση.

Η παραγωγή του νέου, συλλεκτικού
Civic Type R με το χρόνο ρεκόρ στο Ring θα είναι εξαιρετικά περιορισμένη. Στην ευρωπαϊκή αγορά αντιστοιχούν μόνο 100 αυτοκίνητα από τα οποία μόλις 5 θα έρθουν στην Ελλάδα. Και καθώς η Honda έχει συναίσθηση της τεράστιας ζήτησης που θα δημιουργηθεί έδωσε και τη λύση. Συγκεκριμένα τα 5 νέα Type R θα μπορούν να τα αγοράσουν μόνο όσοι είναι ήδη κάτοχοι της προηγούμενης γενιάς και από αυτούς που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον θα το πάρουν αυτοί που έχουν κάνει τα περισσότερα χιλιόμετρα. 

Η αντιπροσωπεία της
Honda στην Ελλάδα… όμως προχώρησε ακόμα περισσότερο, καθώς σκοπεύει να αγοράσει τα 5 αυτά Type R με τα περισσότερα χιλιόμετρα προς 20.000 ευρώ το ένα για το νέο της εκθεσιακό χώρο στη Λεωφόρο Αθηνών.

Αν σας ενδιαφέρει το θέμα, εσείς που έχετε Civic Type R με πολλά χιλιόμετρα κάντε τα εξής: Κάντε κλικ
εδώ επιλέξτε επικοινωνία και συμπληρώστε τα στοιχεία σας. Ακριβώς από κάτω στο πεδίο "ενδιαφέρομαι να μάθω για" επιλέξτε το "νέο Type R" και συμπληρώστε στις παρατηρήσεις, τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου σας και τα χιλιόμετρα που έχει στον ολικό χιλιομετρητή. Τσεκάρετε το τμήμα πωλήσεων και έπειτα αποστολή. Παράλληλα τηλεφωνείστε στο 210 34 83 300 στην υπεύθυνη του project Κα Μαρία Κατσαρέα για να επιβεβαιώσετε ότι η συμμετοχή σας καταχωρήθηκε στα στοιχεία ενδιαφέροντος που θα αποσταλούν στο τέλος της ημέρας στο εργοστάσιο στην Ιαπωνία.

Θα γίνει άραγε η Ελλάδα η χώρα με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον; Κάτι τέτοιο μπορεί να οδηγήσει τελικά και στην εισαγωγή περισσότερων από 5
Civic Type R, καθώς η τελική απόφαση εκκρεμεί και εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το ενδιαφέρον που θα παρουσιαστεί σε κάθε χώρα.

Δεν ξέρω εσάς πως σας φάνηκε, εγώ έχω όμως μια αγγελία να δημοσιεύσω. «Ζητείται Type R με 800.000 χλμ. Τιμή… θα τα βρούμε!».

Εσείς τι λέτε;

 
 • Δημήτρης

  Μπορεί να έχω Honda και να θέλω να πάρω πάλι Honda αλλά κάπου έχουμε μπερδέψει τους ρόλους μας.... Σιγά μην παρακαλέσουμε κιόλας για να πάρουμε ένα αμάξι.

    16
 • Vag MX-5

  Οι χοντακηδες ήταν ανέκαθεν καμένοι και θεωρουν οτι έχουν το civic ειναι το καλυτερο σπορ αυτοκινητο του κοσμου.Οι περισοτεροι δεν εχουν οδηγησει ποτε αλλο αυτοκινητο.Να πανε λοιπον να παρακαλεσουν για να παρουν πάλι ενα civic

    4
 • ΛΕΠΕ ΜΚ7

  ΧΑΧΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ !! ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΨΕΜΑΤΑΚΙΑ .. Ε ΑΓΑΠΗΤΟ AUTOTRITI ?

    1
 • yannis

  Παρά το εντυπωσιακό της κίνησης, ειναι φανερό πως υπηρξε δισταγμός για μαζική παραγωγή. Διότι δεν μπορείς να ανακοινωνεις τιμή για προσθιοκίνητο, παραπλήσια με τετρακίνητα ιαπωνικά... Οι λόγοι άγνωστοι. Η περιορισμένη παραγωγή δεν είναι κάτι κακό, (βλέπε ford με το προσθιοκίνητο RS). Mάλλον εστιάζουν στην αύξηση του κύρους του μοντέλου προς το παρόν όμως για να το εκμεταλλευτούν σε μελλοντικές εκδόσεις.... (υποκειμενική αποψη μου πάντα και με σεβασμό στο type-r)

    1