Το νέο Volkswagen Passat «στα πράσα»
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Volkswagen Passat «στα πράσα»

2.198 Επισκέψεις στο άρθρο (20/10/2022)

Η επόμενη γενιά του Volkswagen Passat βρέθηκε να δοκιμάζεται ξανά στους δρόμους, με το wagon αμάξωμα και με δανεισμένη τεχνολογία από τα ηλεκτρικά ID.

Το νέο Volkswagen Passat θα είναι wagon

Το νέο Volkswagen Passat έχει πιαστεί αρκετές φορές να δοκιμάζεται σε δημόσιους δρόμους, αλλά αυτές οι τελευταίες κατασκοπευτικές φωτογραφίες είναι από τις πιο αποκαλυπτικές, δίνοντας μία καλύτερη γεύση από το Passat γενιάς B9 που θα παρουσιαστεί το 2023, σε wagon αμάξωμα.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Νέα εμφάνιση με στοιχεία από τα ID.

Η VW δεν έχει κρατήσει κρυφό το γεγονός ότι θα απομακρύνει από τη γκάμα της την Saloon έκδοση του Passat, αφήνοντας μόνο το Arteon να «παίζει» στην κατηγορία Executive Saloon. Αυτό μαρτυρούν και τα δοκιμαστικά μοντέλα που έχουν εμφανιστεί μέχρι στιγμής, τα οποία είναι με το wagon αμάξωμα. Συγκεκριμένα, οι πρόσφατες κατασκοπευτικές φωτογραφίες παρουσιάζουν ένα δοκιμαστικό αυτοκίνητο που α φέρει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας. Για παράδειγμα, οι μπροστινοί προβολείς συγχωνεύονται σε μία πιο λεπτή μάσκα, με μία κλειστή γρίλια που βοηθάει στην βελτίωση του συντελεστή οπισθέλκουσας. Πιο κάτω, μπορούμε να παρατηρήσουμε μία μεγάλη εισαγωγή αέρα  για το ψυγείο, την οποία πλαισιώνουν ψεύτικα φώτα ομίχλης, με δύο μεγάλες οπές αέρα στα πλαϊνά του προφυλακτήρα.  Από το πλάι, το Volkswagen Passat φαίνεται μακρύτερο, κάτι που θα το κάνει να ξεχωρίζει από το μικρότερο αδερφάκι του Golf. Προς τα πίσω, τα φωτιστικά σώματα δίνουν τη θέση τους σε μία φωτιζόμενη ράβδο LED, στοιχείο που έχουμε δει στα ID.4 και ID.5.
 

Μακρύτερο με μεγαλύτερους χώρους

Το οικογενειακό μοντέλο της VW, θα κατασκευάζεται πλέον στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας, μαζί με την επόμενη γενιά της Skoda Superb, αφού αμφότερα θα χρησιμοποιούν την ίδια πλατφόρμα MQB. Αυτό σημαίνει πως το μεταξόνιο του Passat θα φτάσει τα 2,85 μέτρα, ήτοι περισσότερος χώρος για τα πόδια των πίσω επιβατών. Η επιπλέον επιμήκυνση θα χαρίσει και μεγαλύτερο χώρο αποσκευών, «κλέβοντας» λίγο έτσι από τα πλεονεκτήματα των SUV.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda