Ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα του autotriti.gr σας παρουσιάζει την εξωτερική εμφάνιση που ενδεχομένως θα έχει το νέο ηλεκτρικό SUV της Ford.

Ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα του autotriti.gr σας παρουσιάζει την εξωτερική εμφάνιση που ενδεχομένως θα έχει το νέο ηλεκτρικό SUV της Ford.

Το νέο ηλεκτρικό SUV της Ford πάει παντού σε teaser βίντεο!

1.312 Επισκέψεις στο άρθρο (15/3/2023)

Η Ford δίνει συνέχεια στα teaser του επερχόμενου ηλεκτρικού της SUV, μίας εβδομάδα πριν από τα επίσημα αποκαλυπτήρια.

Πρεμιέρα σε μία εβδομάδα

Σε μια εβδομάδα από τώρα, θα δούμε το νέο ηλεκτρικό SUV που ετοιμάζει η Ford για την Ευρώπη. Στο πλαίσιο αυτό η αυτοκινητοβιομηχανία κυκλοφόρησε ένα νέο teaser βίντεο που δείχνει το μοντέλο σε κίνηση, αλλά δεν αποκαλύπτει πολλά από την εμφάνισή του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Νέο teaser βίντεο

Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, το ηλεκτρικό SUV εμφανίζεται από πολύ ψηλά να κινείται, έτσι είναι σχεδόν αδύνατο να διακρίνει κάποιος λεπτομέρειες του στυλ του. Ωστόσο η ανεπίσημη εικόνα που βλέπετε στην γκαλερί προσφέρει μία πρώτη ιδέα της εξωτερικής εμφάνισης. Σε κάθε περίπτωση, το κλιπ δείχνει το crossover να διασχίζει διάφορα γραφικά τοπία, περνώντας από δρόμο δίπλα στη λίμνη έως και σε ερήμους. Όλα αυτά ενώ η μάρκα θα αποκαλύψει πλήρως το μοντέλο στις 21 Μαρτίου.

Πλήρως κλειστή η μάσκα

Την ώρα που είμαστε εν αναμονή της αποκάλυψης, από προηγούμενες teaser εικόνες πως το μοντέλο θα έχει κλειστή μάσκα και boxy σχεδιασμό. Όλα δείχνουν πως το συγκεκριμένο μοντέλο θα μπορούσε να είναι το λεγόμενο «Sport Crossover» που θα φτάσει στις αγορές το 2024. Σε κάθε περίπτωση η Ford αναφέρει ι πως το ηλεκτρικό μοντέλο κατασκευάστηκε από Ευρωπαίους για την Ευρώπη.

Πάνω από το ηλεκτρικό Puma στην γκάμα της Ford

Το νέο ηλεκτρικό SUV θα τοποθετηθεί στην γκάμα της εταιρείας πάνω από το αμιγώς ηλεκτρικό Puma, που θα ακολουθήσει. Το πρώτο θα κατασκευαστεί στο εργοστάσιο της Ford στην Κολωνία της Γερμανίας, ενώ το δεύτερο στη Ρουμανία. Επίσης η Ford έχει επιβεβαιώσει πως θα κατασκευάσει ακόμα ένα ηλεκτρικό Crossover. Και αυτό θα είναι βασισμένο στην ΜΕΒ και θα κατασκευαστεί στην Κολωνία. Η αυτονομία του θα είναι περίπου στα 500 χιλιόμετρα.

Δείτε το teaser βίντεο

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Σχολιάστε
test center
test center