Τα μονοθέσια των ομάδων της Formula 1 που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα του 2019 έχουν αρχίσει και αποκαλύπτονται, με την Toro Rosso να ακολουθεί μετά τη Haas.

Έχοντας την ονομασία STR14 το μονοθέσιο που θα λάβει ισχύ από κινητήρα της Honda.

Το νέο μονοθέσιο της Toro Rosso (+vid)

1.902 Επισκέψεις στο άρθρο (12/2/2019)

Τα μονοθέσια των ομάδων της Formula 1 που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα του 2019 έχουν αρχίσει και αποκαλύπτονται, με την Toro Rosso να ακολουθεί μετά τη Haas.

Έχοντας την ονομασία STR14 το μονοθέσιο που θα λάβει ισχύ από κινητήρα της Honda, θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα με το μπλε χρώμα να κυριαρχεί και πάλι στο αμάξωμα, την ίδια ώρα που οι ασημένιες και οι κόκκινες λεπτομέρειες είναι και πάλι παρούσες. Παράλληλα όπως και το μονοθέσιο της Haas έτσι και αυτό παρουσίασε μία διαφορετική ρύθμιση (σε σχέση με το περσινό μονοθέσιο) στα κομμάτια που ενισχύουν την αεροδυναμική.
 
Με δηλώσεις του ο επικεφαλής της ομάδας, Franz Tost δήλωσε: «Στόχος είναι να βελτιωνόμαστε συνεχώς, προκειμένου να ανταγωνιστούμε στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο και αυτό το χειμώνα εργαστήκαμε εντατικά για να επιφέρουμε μερικές οργανωτικές αλλαγές, οι οποίες ελπίζουμε ότι θα βοηθήσουν στην εξομάλυνση ορισμένων θεμάτων».
 
Επιπλέον ο Tost υπογράμμισε πως τα εξαρτήματα που σχετίζονται με τον κινητήρα της Honda, θα είναι τα ίδια με τα χαρακτηριστικά που θα έχει και το μονοθέσιο της Red Bull.
 
Τέλος να σημειωθεί πως η Toro Rosso που ολοκλήρωσε στην ένατη θέση το πρωτάθλημα των κατασκευαστών την περασμένη σεζόν, θα έχει στενότερη συνεργασία με την Red Bull αυτή τη χρονιά χρησιμοποιώντας κομμάτια από το περσινό της μονοθέσιο.
 

Mercedes
test center