To πρόσωπο του νέου VW Golf GTI

4.412 Επισκέψεις στο άρθρο (21/2/2020)

Η έκδοση GTI θα κάνει πρεμιέρα στην Γενεύη αλλά η Volkswagen αποφάσισε να μας δώσει μια καλή ιδέα για τι πρέπει να περιμένουμε.


Η VW επιβεβαίωσε πως το νέο Golf GTI θα κάνει το ντεμπούτο του στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης δημοσιεύοντας παράλληλα μια teaser εικόνα που μάρτυρα σε μεγάλο βαθμό τι θα δούμε στον πρόβολό του.

Το θρυλικό hot hatch θα ξεχωρίζει χάρη στην κόκκινη γραμμή που βρίσκεται κατά μήκος της γρίλιας και τον νέο εμπρός προφυλακτήρα που θα φέρει πάνω του φώτα LED, ωστόσο μαθαίνουμε πως η εξωτερική του εμφάνιση θα ολοκληρώνεται από έναν καινούριο πίσω προφυλακτήρα με σπορ διαχύτη, νέο σετ από ζάντες, αεροτομή στο τέλος της οροφής, στρογγυλές απολήξεις στην εξάτμιση κ.α.

Η VW δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά με εξαίρεση πως η ισχύς θα πηγάζει από έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα με την κίνηση να μεταδίδεται στους εμπρός τροχούς. Πιθανότατα κάτω από το καπό θα βρίσκεται μια αναβαθμισμένη έκδοση του 2λιτρου TSI με ισχύ 245 άλογα, με την ισχύ στην Clubsport να ανεβαίνει στα 290 άλογα.

Το νέο Golf GTI θα επωφεληθεί από τον πλούσιο τεχνολογικό εξοπλισμό που έφερε μαζί της η όγδοη γενιά. Το παρών θα δίνει η 10 ιντσών οθόνη infotainment ενώ ο πίνακας οργάνων θα είναι ο ψηφιακός των 10,25 ιντσών.

Το νέο Golf GTI θα παρουσιαστεί μαζί με την GTD έκδοση στις 3 Μαρτίου.
 

NEO PROACE
NISSAN