3 φωτογραφίες »

Το μήκος του έχει αυξηθεί κατά 50 εκατοστά.

Τοyota Land Cruiser έγινε... λιμουζίνα!

2.809 Επισκέψεις στο άρθρο (20/5/2020)

Το θρυλικό σκληροτράχηλο μοντέλο της Toyota, χάρη στη Carat Duchatelet, γίνεται τώρα υπερπολυτελές και αποκτά αντιβαλλιστική προστασία. Πάρτε μάτι.

Με δεκαετίες στους δρόμους όλης της γης και έχοντας την πλάτη του μεγάλη κληρονομιά, το Toyota Land Cruiser μπορεί να κάνει τα πάντα. Πόσοι όμως ξέρουν πως εκτός από το να κινείται πάνω σε κάθε έδαφος ανεξάρτητα των καιρικών συνθηκών, μπορεί να επιφορτιστεί και με την μεταφορά VIP προσώπων;

Η εταιρεία Carat Duchatelet με έδρα το Βέλγιο αποφάσισε να τροποποιήσει ένα Land Cruiser ώστε να συνδυάσει τις off-road δυνατότητές του με αρκετή παραπάνω πολυτέλεια, ώστε να μπορεί να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς. Το μήκος του έχει αυξηθεί κατά 50 εκατοστά με αποτέλεσμα ο χώρος των πίσω επιβατών να μεγαλώσει αισθητά, ώστε να μπορεί να περιλαμβάνει αναδιπλούμενα τραπεζάκια και περισσότερες θήκες για τα ποτήρια. Τα υλικά κατασκευής είναι ακριβά και πολυετή ενώ έχει προβλεφτεί να υπάρχει ένα κάλυμμα που να διαχωρίσει τον χώρο των πίσω επιβατών από τις θέσεις του οδηγού και του συνοδηγού, όπως συμβαίνει στις λιμουζίνες.

Το αυτοκίνητο έχει και αντι-βαλλιστική προστασία επιπέδου είτε B6 είτε B7 ανάλογα με τις προτιμήσεις και το πορτοφόλι του ενδιαφερόμενου αλλά παράλληλα, έχει και ηλιοροφή για τους πίσω επιβάτες, σε περίπτωση που VIP άτομο μου μεταφέρεται θέλει να σηκωθεί και να απευθυνθεί στο πλήθος μέσα από το αυτοκίνητό του.

Τιμές δεν έχουν ανακοινωθεί αλλά όποιος το επιθυμεί μπορεί να επικοινωνήσει με την εταιρεία και να κάνει μια ερώτηση για το κόστος αγοράς του.
 

PEIRAIOS LEASING
OPEL