Χτισμένο ως επί το πλείστον από ξύλο, το open-top roadster της Toyota λέγεται ότι «συμβολίζει το πως τα αυτοκίνητα μεταμορφώνονται στα μάτια των ιδιοκτητών τους με την πάροδο του χρόνου».
Ένα ακόμα νέο concept από την Toyota θα παρουσιαστεί στην φετινή Εβδομάδα Σχεδιασμού στο Μιλάνο, δείχνοντας μια διαφορετική οπτική για την νοοτροπία σχεδιασμού των αυτοκινήτων στο μέλλον από τους Ιάπωνες.
Η Toyota έδωσε στο φως της δημοσιότητας ένα πειραματικό μοντέλο με το όνομα Setsuna, το οποίο θα παρουσιαστεί και επίσημα στην Εβδομάδα Σχεδιασμού που διοργανώνεται στο Μιλάνο και θα λάβει χώρα 12-17 Απριλίου 2016.
Χτισμένο ως επί το πλείστον από ξύλο, το open-top roadster της Toyota λέγεται ότι «συμβολίζει το πως τα αυτοκίνητα μεταμορφώνονται στα μάτια των ιδιοκτητών τους με την πάροδο του χρόνου», ενώ το όνομά του στα ιαπωνικά σημαίνει «Στιγμή».
Οι σχεδιαστές του επέλεξαν μια σειρά διακριτών ειδών ξύλου για διαφορετικά μέρη του αυτοκινήτου, συμπεριλαμβανομένου των εξωτερικών πάνελ του αμαξώματος, του πλαισίου, του πατώματος, και των καθισμάτων.
Τα κομμάτια αυτά ενώνονται μεταξύ τους με την τεχνική «okuri ari», εξαλείφοντας την ανάγκη καρφιών ή κοχλιών για την σύνδεσή τους.
Οι τροχοί του Setsuna, βρίσκονται εξωτερικά του κυρίως μέρους του αμαξώματος, ενώ εξωτερικά το αμάξωμα έχει την μορφή κελύφους μικρής βάρκας. Αυτά είναι και τα μόνα τεχνικά χαρακτηριστικά του που έχουν γίνει γνωστά. Αναμένονται περισσότερα στοιχεία κατά την παρουσίασή του επίσημα στην Έκθεση Σχεδιασμού του Μιλάνου τον επόμενο μήνα.