Toyota iQ μεταμορφώθηκε σε GR Yaris με μοτέρ από Kawasaki Ninja
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Toyota iQ μεταμορφώθηκε σε GR Yaris με μοτέρ από Kawasaki Ninja

5.475 Επισκέψεις στο άρθρο (22/12/2021)

Το λιλιπούτειο iQ μεταμορφώθηκε σε μικρό GR Yaris και έλαβε στο μηχανοστάσιο μοτέρ από μοτοσυκλέτα Kawasaki Ninja ZX-14R απόδοσης 211 ίππων.

iQ έγινε GR Yaris με μοτέρ από Ninja ZX-14R

Η Toyota, όπως ήταν φυσιολογικό, έστρεψε τα βλέμματα πάνω της όταν παρουσίασε το GR Yaris που εφοδιάζεται με τρικύλινδρο 1.600άρι turbo μοτέρ απόδοσης 261 ίππων και σύστημα τετρακίνησης και είναι εμπνευσμένο από τους αγώνες WRC. Αυτό που δεν είναι φυσιολογικό, είναι η μετατροπή που παρουσίασε στο Auto Salon του 2022 του Τόκιο ένας βελτιωτικός οίκος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mε φώτα και μυώδεις θόλους που το κάνουν να δείχνει σαν GR Yaris

Το αυτοκίνητο που βλέπετε στις εικόνες είναι ένα Toyota iQ, πάνω στο οποίο ο βελτιωτής έχει καταφέρει να τοποθετήσει φωτιστικά σώματα από το GR Yaris τόσο μπροστά όσο και πίσω ενώ ακόμα έχει λάβει ειδικούς προφυλακτήρες, πλαϊνές ποδιές και ενισχυμένους θόλους που το κάνουν να μοιάζει πολύ με το GR Yaris. To αυτοκίνητο εξοπλίζεται επίσης με ανθρακονημάτινο καπό, πίσω διαχύτη αλλά και ένα σετ από άσπρες ζάντες που κάνουν το λιλιπούτειο iQ πιο επιβλητικό.
 

Βγήκαν τα πίσω καθίσματα για να τοποθετηθεί το μοτέρ

Στο εσωτερικό, το αυτοκίνητο έχει λάβει με δύο bucket καθίσματα, τριάκτινο τιμόνι mono και ειδικά κατασκευασμένο πίνακα οργάνων που δείχνει δεδομένα τηλεμετρίας. Επίσης, τα πίσω καθίσματα έχουν αφαιρεθεί, ώστε να μπορέσει να χωρέσει ένα μοτέρ από Kawasaki Ninja ZX-14R, μία από τις πιο γρήγορες μοτοσυκλέτες στον κόσμο. Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
test center