--- «Τρέμουν τον Verstappen»
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Oι Horner και Verstappen.

«Τρέμουν τον Verstappen»

Διαβάστηκε από 1622 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/2/2019
 

Ο επικεφαλής της ομάδας της Red Bull είναι πεπεισμένος για τις ικανότητες του Max Verstappen. Διαβάστε τι είπε.

Πεπεισμένος πως ο Max Verstappen είναι ο οδηγός που οι Hamilton και Vettel φοβούνται περισσότερο είναι ο Christian Horner, αφεντικό της ομάδας της Red Bull στην Formula 1.

Ο Ολλανδός πήρε δύο φορές την καρό σημαία πέρυσι και τελείωσε τη σεζόν στην τέταρτη θέση με τον Horner να πιστεύει πως αν η ομάδα του δώσει το κατάλληλο πακέτο θα μπορέσει να γίνει διεκδικητής του πρωταθλήματος. Ο ίδιος είπε: «Δεν φοβάται τίποτα. Είδαμε πως και ο Hamilton και ο Vettel έκαναν λάθη στην καριέρα τους ενώ ο Sebastian είχε κακή περσινή χρονιά. Αν δεις το δεύτερο μισό του περσινού πρωταθλήματος, ο Verstappen είχε τους περισσότερους βαθμούς, αν εξαιρέσουμε τον Lewis. Eίναι ο οδηγός που φοβούνται περισσότερο».
 
Αναφερόμενος στην σύγκριση μεταξύ του Hamilton και το Max o Ηοrner σημείωσε: «O Lewis είναι σε άλλη φάση στην καριέρα του, έχει μεγάλη εμπειρία αλλά το αστέρι του είναι φυσικό κάποια στιγμή να αρχίσει να σβήνει. Θα στηριχτεί στην εμπειρία του στο μέλλον αλλά θα πρέπει να παραμείνει ταχύς. Σε 10 χρόνια θα είναι ο Max που θα πρέπει να κάνει το ίδιο.»

Τέλος, ο Horner συνέχισε τα καλά λόγια για τον Verstappen λέγοντας: «Θέλει συνεχώς να βελτιώνεται και αυτό τον κάνει φοβερό οδηγό. Είναι πολύ αποφασιστικός και δεν φοβάται».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ