• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το μονοθέσιο της McLaren-Honda για το Indy θα είναι βαμμένο πορτοκαλί για να παραπέμπει στην ιστορία της McLaren.

Στο μονοθέσιο του Indy ενσωματώθηκαν οι χορηγοί που έχει ο Alonso αλλά και η McLaren στην F1.

Ο Alonso ελπίζει σε νίκη ώστε να κάνει το πρώτο βήμα προς το triple crown.

VID:Το Indycar του Alonso

Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/5/2017

Παρουσιάστηκε χθες, 3 Μαΐου, το μονοθέσιο με το οποίο θα τρέξει ο Fernando Alonso για πρώτη φορά στο Indy 500 και είναι βαμμένο πορτοκαλί καθώς πρόκειται για ένα ιστορικό χρώμα για την ομάδα του Woking.

 
Σε μία από τις πιο πολυσυζητημένες κινήσεις των τελευταίων ημερών στο χώρο των motorsports, ο Fernando Alonso ετοιμάζεται να δοκιμάσει την τύχη του στο Indy και θα το κάνει με αυτό το αυτοκίνητο.
 
Χθες ήταν η πρώτη μέρα δοκιμών για τον δύο φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή Formula 1 με το μονοθέσιο που βασίζεται σε σασί της Dallara.
 
Πρόκειται για το μοντέλο Dallara DW12 το οποίο θα χρησιμοποιήσουν όλοι όσοι πρόκειται να εξοπλιστούν με κινητήρες της Honda, δηλαδή περίπου οι μισοί από τους αγωνιζόμενους, και θα δεχτεί τις φροντίδες της Andretti Autosport με επιπλέον υποστήριξη από τη McLaren. Στα χρώματα κυριαρχεί το πορτοκαλί το οποίο λειτουργεί ως αναφορά στην ιστορία της McLaren η οποία περιλαμβάνει τρεις νίκες στα Indy τη δεκαετία του `70.
 
Σίγουρα θα ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα μονοθέσια τόσο κατά τη διάρκεια των δοκιμών όσο και τη μέρα του αγώνα στα τέλη του Μαΐου. Το ίδιο Σαββατοκύριακο, άλλο τμήμα της McLaren θα αγωνίζεται στα πλαίσια του Grand Prix του Monaco, στην άλλη μεριά του Ατλαντικού. Περιμένουμε να δούμε αν θα καταφέρουν κάποια επιτυχία έστω σε έναν από τους δύο αγώνες.