VW Golf R 20th Anniversary: Το τμήμα R της VW γιορτάζει 20 χρόνια ζωής
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

VW Golf R 20th Anniversary: Το τμήμα R της VW γιορτάζει 20 χρόνια ζωής

3.230 Επισκέψεις στο άρθρο (2/9/2022)

Η Volkswagen παρουσίασε το επετειακό Golf R 20th Anniversary που θα διατίθεται σε τρία χρώματα και θα «φοράει» το 2λιτρο TSI με απόδοση 320 ίππους.

Το αμερικανικό VW Golf R «20 Years»

Μια νέα έκδοση που γιορτάζει τα 20 χρόνια ζωής του τμήματος επιδόσεων R της Volkswagen λανσάρει η γερμανική φίρμα στην αγορά της Βόρειας Αμερικής. Το όνομά της είναι «20th Anniversary» και πρόκειται ουσιαστικά για την αμερικανική παραλλαγή  του VW Golf R «20 Years» που παρουσιάστηκε στην Ευρώπη πριν λίγους μήνες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με 320 άλογα με 6άρι μηχανικό ή 7άρι DSG

Σε αντίθεση με το επετειακό Golf που προσφέρεται στην Ευρώπη πάντως, το Golf R «20th Anniversary» δεν θα διατίθεται με τον «πειραγμένο» EA888 2λιτρο TSI κινητήρα που αποδίδει στην Ευρώπη 333 άλογα. Έτσι, η Volkswagen ανακοινώνει πως το μοτέρ του Golf R «20th Anniversary» θα αποδίδει 320 άλογα και θα συνδυάζεται όπως και το απλό Golf R είτε με 7άρι αυτόματο κιβώτιο DSG είτε με 6άρι μηχανικό για τους αγνούς petrolheads.

Σε τρία χρώματα με 19άρες μαύρες ζάντες

Όλα τα αυτοκίνητα θα προσφερθούν σε τρία χρώματα: Deep Black Pearl, Pure White, και Lapiz Blue Metallic ενώ ειδικές λεπτομέρειες θα διασφαλίζουν πως το Golf R «20th Anniversary» θα ξεχωρίζει σε σχέση με τo απλό Golf R. Τα εμβλήματα R στους δύο προφυλακτήρες, όπως και στα φτερά είναι βαμμένα σε μπλε χρώμα, ενώ οι Estoril ζάντες έχουν μέγεθος 19 ίντσες, έχουν μαύρο φινίρισμα και είναι τυλιγμένες σε θερινά ελαστικά επιδόσεων.

Όσον αφορά στο εσωτερικό, το Golf R «20th Anniversary» γίνεται το πρώτο Volkswagen παραγωγής που προσφέρεται με αυθεντικό φινίρισμα από ανθρακόνημα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το τιμόνι έχει επίπεδη βάση και φέρει πάνω του το έμβλημα R.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
test center