Το pick-up θα εξοπλίζεται με δύο μοτέρ, έναν «μαμά» και έναν βελτιωμένο.

Η τιμή του ξεκινά από τις 251.000 ευρώ.

Το pick-up θα εξοπλίζεται με δύο μοτέρ, έναν «μαμά» και έναν βελτιωμένο.

VelociRaptor 6x6

3.764 Επισκέψεις στο άρθρο (27/10/2017)

Γιατί να πάρεις Pick-Up με τέσσερις τροχούς ενώ μπορείς να πάρεις έναν τέτοιο δεινόσαυρο με 6 τροχούς. Δες τι χάνεις.

Μετά τις πρώτες εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας το προηγούμενο χρονικό διάστημα, η Ηennessey Perfomance αποκάλυψε ότι θα παρουσιάσει το VelociRaptor 6x6 στην Έκθεση SEMA που θα γίνει στο Las Vegas 31 Οκτωβρίου με 3 Νοεμβρίου.

Το νέο της Pick-Up ακολουθεί τα βήματα της Μercedes-AMG G63 6x6 με μια γιγάντια καρότσα αλλά και με τέσσερις τροχούς στο πίσω μέρος. Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς αμέσως, βασίζεται στο Ford F-150 Raptor αλλά έχει εξοπλιστεί επιπλέον με αναβαθμισμένη Fox ανάρτηση, καινούρια πλαστικά στον προφυλακτήρα για ακόμα καλύτερη προστασία, ράγες, LED φώτα και ζάντες 20 ιντσών φυσικά κατάλληλες για off-road εμπειρίες.
 
Προαιρετικά στον εξοπλισμό του θα μπορούν να συμπεριληφθούν φρένα Brembo, επιπλέον φωτιστικά σώματα LED, και ακόμη μεγαλύτερες ζάντες.

Στο πεδίο των κινητήριων συνόλων του, το pick-up θα εξοπλίζεται τόσο με τον εργοστασιακό 450 αλόγων και 690 Νm ροπής όσο και με έναν αναβαθμισμένο 3,5 λτ. ΕcoBoost V6 κινητήρα απόδοσης 600 ίππων. Για να πετύχει αυτήν την απόδοση, η εταιρεία αναβάθμισε τους υπερτροφοδότες, το intercooler και το πρόγραμμα του εγκεφάλου ενώ του προσέφερε και νέο πρόγραμμα στον εγκέφαλο του κινητήρα του.

Η τιμή του ξεκινά από τις 251.000 ευρώ.

Mercedes
KIA