O Sebastian Vettel.

Vettel: «Η Μercedes έλεγε βλακείες»

4.686 Επισκέψεις στο άρθρο (15/3/2019)

Aστραψε και βρόντηξε ο Sebastian Vettel βλέποντας τις Mercedes να είναι άπιαστες στα ελεύθερα δοκιμαστικά. Δείτε τι είπε.

Η απόδοση των Mercedes στις σημερινές ελεύθερες δοκιμές απέδειξε πως αυτά που έλεγαν για το πόσο πίσω είναι από τις Ferrari είναι «βλακείες», σύμφωνα με τον Sebastian Vettel.

Kατά την διάρκεια των πρώτων δοκιμών της προηγούμενες εβδομάδες, ο Lewis Hamilton είχε υποστηρίξει ότι η Ferrari είναι μισό δευτερόλεπτο πιο γρήγορη από την Mercedes, ωστόσο στις ελεύθερες δοκιμές που γίνονται σήμερα στην Αυστραλία, ο Hamilton ήταν ακόμα και 8 δέκατα πιο γρήγορος από όλους τους υπόλοιπους.
 
Ο Vettel είπε: «Tι ήταν όλες αυτές οι βλακείες που έλεγαν ότι είναι σε κακή κατάσταση και τα λοιπά. Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Ήταν πολύ γρήγοροι. Δεν ξέρω αν όλοι οι άλλοι είχαν προβλήματα αλλά φαίνεται πως είναι μια κατηγορία μόνοι τους. Ίσως όλοι οι άλλοι είχαν προβλήματα και μπορέσουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Πάντως φαίνονται πολύ ισχυροί, πολύ περισσότερο από ό,τι έλεγαν πριν».

Ο Γερμανός συνέχισε λέγοντας για το μονοθέσιό του: «Αισθάνομαι πως έχω το ίδιο αυτοκίνητο με αυτό που είχα στις δοκιμές αλλά δεν κάνει τα ίδια πράγματα. Δεν κάνει αυτά που θέλω και δεν έχω αρκετή αυτοπεποίθηση. Πάντως δεν πιστεύω ότι είχαμε άσχημα ελεύθερα δοκιμαστικά. Ελπίζω πως θα τα πάμε καλύτερα αύριο.»
 

Mercedes
test center