• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ο Vettel ρώτησε την ομάδα του τουλάχιστον 2 φορές για το αν θα πάρει κάποια ποινή ο Φινλανδός πιλότος της Mercedes.

Oι αγωνοδίκες αποφάσισαν ότι δεν έκανε κάτι παράνομο.

Vettel: «O Bottas εκκίνησε πιο νωρίς» (+vid)

Διαβάστηκε από 7585 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/7/2017

Δεν φάνηκε και πολύ πεπεισμένος ο Vettel ότι ο Bottas εκκίνησε όπως προβλέπουν οι κανονισμοί στο Grand Prix της Αυστρίας παρά την απόφαση των αγωνοδικών. Δείτε τι έγινε.

 
O Sebastien Vettel συνέχισε να πιστεύει ότι ο Valtteri Bottas «έκλεψε» στην εκκίνηση του Grand Prix της Αυστρίας παρά το γεγονός ότι οι αγωνοδίκες αποφάσισαν ότι δεν έκανε κάτι παράνομο.

Στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα ο Vettel δεν πείστηκε από την μέτρηση των αγωνοδικών ότι ο Βottas χρειάστηκε μόνο 0,201 δέκατα του δευτερολέπτου για να ξεκινήσει. Μάλιστα δήλωσε ότι η εκκίνηση του επηρεάστηκε από αυτή του Bottas γιατί ξαφνιάστηκε « Κατά την άποψη μου εκκίνησε πιο νωρίς. Είμαι σίγουρος, έτσι φάνηκε μέσα από το μονοθέσιο μου αλλά δεν είναι δική μου η απόφαση.»

Ο Vettel ρώτησε την ομάδα του τουλάχιστον 2 φορές για το αν θα πάρει κάποια ποινή ο Φινλανδός πιλότος της Mercedes που βρισκόταν μπροστά του στην πρώτη θέση.

Από την πλευρά του και ο Daniel Ricciardo φέρεται να είπε στην ομάδα του «Σίγουρα πρέπει να ήταν εντάξει αλλά φάνηκε ότι εκκίνησε πιο νωρίς».