Ο Βοttas φαίνεται ότι θέλει να δεσμευτεί για πολλά χρόνια στην Mercedes.

Ο Βοttas φαίνεται ότι θέλει να δεσμευτεί για πολλά χρόνια στην Mercedes.

Wolff: «Θέλουμε να μείνει ο Bottas»

2.845 Επισκέψεις στο άρθρο (18/7/2017)

To αφεντικό της Mercedes στην F1 είναι πολύ ευχαριστημένο από την απόδοση του Φιλανδού στους τελευταίους αγώνες. Πού λένε οι αναφορές ότι ίσως κολλήσει η ανανέωση του;

Το αφεντικό της Mercedes στην F1, κ. Τοto Wolff δεν μάσησε τα λόγια του σχετικά με το συμβόλαιο του Valtteri Bottas και την επικείμενη ανανέωση του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ο Wolff έκανε ξεκάθαρο το γεγονός ότι η διάρκεια του συμβολαίου θα είναι ζήτημα στις συζητήσεις γιατί η ομάδα θέλει να περιμένει μέχρι να διαπιστώσει ποιες είναι οι προθέσεις του Lewis Hamilton.

H νίκη του στην Αυστρία και δύο δευτέρες θέσεις που πήρε σε Baku και Silverstone τον έχουν βάλει στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος και έχει καλύψει πλήρως το κενό του Rosberg. Tα ακριβή λόγια του Wolff ήταν: «Σίγουρα θέλουμε να μείνει. Θέλω μόνο να περιμένω τι θα γίνει μακροπρόθεσμα και όχι μόνο για το 2018 αλλά και για το 2019 και το 2020. Μετά την Βουδαπέστη θα υπάρξουν αποφάσεις».
 
Από την πλευρά του ο Φινλανδός δήλωσε: « Πρέπει πρώτα να μιλήσουμε. Είμαστε στη μέση της σεζόν και λογικά θα γίνουν συζητήσεις τον Αύγουστο που υπάρχει διάλλειμα. Ο σκοπός μου είναι να έχω μακροπρόθεσμη συνεργασία με την ομάδα, θα περιμένουμε κάποιες βδομάδες ακόμα».

Ο Βοttas φαίνεται ότι θέλει να δεσμευτεί για πολλά χρόνια στην Mercedes. Θα του δώσει ο Wolff τέτοιο μακροχρόνιο συμβόλαιο;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
skoda