Ώρες αγωνίας για τον Niki Lauda

5.989 Επισκέψεις στο άρθρο (3/8/2018)

Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 αισθάνθηκε μια αδιαθεσία εν όσο βρισκόταν σε διακοπές και διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Βιέννης.

Αίσιο τέλος θα έχει, όπως όλα δείχνουν, η περιπέτεια υγείας του θρυλικού οδηγού της Formula 1 ο οποίος δεν αισθάνθηκε καλά όντας σε διακοπές στην Ibiza της Ισπανίας και αφού διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Βιέννης υπεβλήθη σε εσπευσμένη επέμβαση μεταμόσχευσης πνεύμονα.
 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η πορεία της υγείας του Lauda χαρακτηρίζεται ακόμα κρίσιμη, αλλά σταθερή, αν και η επέμβαση ήταν απόλυτα επιτυχημένη, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου της Βιέννης η εν λόγω επέμβαση πραγματοποιήθηκε λόγω της ευαισθησίας των πνευμόνων του.

Τα αίτια που οδήγησαν σε αυτή την έκτακτη επέμβαση δεν έχουν ανακοινωθεί προς το παρόν, ούτε και υπάρχουν μέχρι στιγμής περαιτέρω εξελίξεις. Υπενθυμίζουμε πως προ 42 ετών ο 69χρονος σήμερα Lauda είχε ένα φοβερό ατύχημα στην πίστα του Nurburgring που είχε ως αποτέλεσμα η Ferrari του να τυλιχθεί στις φλόγες και ο ίδιος να εισπνεύσει τοξικά αέρια, που έκαναν τα πνευμόνια του πιο ευαίσθητα.

Ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά και η περιπέτεια του Niki Lauda να τελειώσει εδώ!

peugeot
NISSAN