Wuling Bingo: Ηλεκτρικό με 10 χιλιάρικα & 300 χλμ. αυτονομία!
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Wuling Bingo: Ηλεκτρικό με 10 χιλιάρικα & 300 χλμ. αυτονομία!

1.975 Επισκέψεις στο άρθρο (14/12/2022)

Το Wuling Bingo, είναι ένα μίνι ηλεκτρικό αυτοκίνητο με κόστος περίπου 10.000 ευρώ και με αυτονομία 300 χιλιομέτρων! Θα το αγόραζες;

Θα το αγόραζες;

Η Wuling δεν είναι γνωστή στην Ευρώπη καθότι η κινεζική φίρμα δεν έχει ξεκινήσει να προσφέρει τα μοντέλα της. Ωστόσο το μόνο βέβαιο είναι πως εάν το Wuling Bingo προσφέρονταν, θα απασχολούσε ένα μεγάλο μέρος του αγοραστικού κοινού που ενδιαφέρεται για ηλεκτρικό, αφού ενδεχομένως θα μιλούσαμε για το πιο φθηνό ηλεκτρικό!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Για μετακινήσεις εντός πόλης

Το Wuling Bingo έχει μήκος 3,95 μέτρα και μπορεί να μεταφέρει τέσσερις επιβάτες και προφανώς δίνει έμφαση στις μετακινήσεις εντός πόλης. Η σχεδίασή του είναι αρκετά τυπική, χαρακτηρίζεται από τα μεγάλα φωτιστικά σώματα μπρος και πίσω, αλλά και την μικρή αεροτομή στο τέλος της οροφής.

Με 41 ή 68 ίππους και 300 χλμ. αυτονομία

Σε ότι αφορά το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, έρχεται με δύο ιπποδυνάμεις 41 και 68 ίππων. Πηγή ενέργεια αποτελεί ένα πακέτο μπαταρίας, η χωρητικότητα του οποίου δεν έχει διευκρινιστεί. Αυτό που αναφέρει όμως η μάρκα είναι πως το Wuling Bingo στην πιο αποδοτική του εκδοχή θα μπορεί να διανύει 300 χιλιόμετρα ανά φόρτιση. Αξίζει να σημειωθεί πως η μέτρηση έχει γίνει σύμφωνα με τον πιο ελαστικό κύκλο NEDC και όχι τον αυστηρότερο WLTP που εφαρμόζεται στην Ευρώπη.

Συνέχεια του άρθρου >>>
SPRING CHECK MERCEDES
test center