Ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος από τις μέχρι τώρα επιδόσεις του μονοθεσίου της Ferrari είναι ο Λιούις Χάμιλτον!

Χάμιλτον: «Πολύ πολύ γρήγορη η Ferrari»

3.782 Επισκέψεις στο άρθρο (21/2/2019)

Ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος από τις μέχρι τώρα επιδόσεις του μονοθεσίου της Ferrari είναι ο Λιούις Χάμιλτον!

Οι pre-season δοκιμές για τις ομάδες της Formula 1 ενόψει του νέου πρωταθλήματος έχουν ξεκινήσει, με τους οδηγούς και τους ανθρώπους των ομάδων να βγάζουν τα πρώτα συμπεράσματα, τόσο για τα δικά τους μονοθέσια, όσο και για αυτά των αντιπάλων τους.
 
Μάλιστα για τον περσινό παγκόσμιο πρωταθλητή Λιούις Χάμιλτον, αυτό που έχει ξεχωρίσει αρχικά, είναι το μονοθέσιο της Ferrari. Μιλώντας στα διεθνή μέσα ενημέρωσης που βρίσκονται στην Καταλονία και παρακολουθούν από κοντά τις δοκιμές, ο Βρετανός οδηγός σημείωσε πως το συγκεκριμένη χρονική περίοδο δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, ωστόσο δεν μπόρεσε να μην αναφερθεί στους καλούς χρόνους της Scuderia.
 
«Δεν νομίζω ότι μπορείς να βάλεις ασφαλή συμπεράσματα, αλλά η Ferrari είναι πολύ, πολύ ισχυρή αυτή τη στιγμή, όπως έχω δει. Νομίζω πως έχουν καλύτερο μονοθέσιο από πέρυσι. Αυτό σημαίνει ότι για εμάς θα είναι ακόμα μεγαλύτερη η πρόκληση τη φετινή σεζόν», ήταν τα λόγια του Χάμιλτον.
 
Αναφορικά με τη δική του ομάδα, ο οδηγός της Mercedes σημείωσε πως στόχος τους είναι να αναλύουν τα δεδομένα που έρχονται από τις δοκιμές, έχοντας ως στόχο να κάνουν ακόμα καλύτερο το μονοθέσιο. Τέλος εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η έναρξη της σεζόν θα βρει τη γερμανική ομάδα πανέτοιμη να υπερασπιστεί τον τίτλο της, υπογραμμίζοντας πως όλοι όσοι βρίσκονται στην Mercedes είναι «πεινασμένοι» για περισσότερους τίτλους.

ELASTIKA 2024
moto