Oι δύο άνδρες είναι καλοί φίλοι εδώ και πολλά χρόνια.

Χέλμουτ Μάρκο: «Aργεί η επιστροφή του Λάουντα»

2.039 Επισκέψεις στο άρθρο (7/2/2019)

O Μάρκο αποκάλυψε στα ΜΜΕ ότι o Λάουντα θα χρειαστεί λίγο ακόμα καιρό για να επανακτήσει τις δυνάμεις του και να επιστρέψει στα καθήκοντα του στη Mercedes-AMG για το νέο πρωτάθλημα της F1.

O Nίκι Λάουντα μπορεί να κάνει τα πάντα για να προλάβει βρίσκεται στο πόστο του στην Mercedes κατά την έναρξη των δοκιμών που θα γίνουν στην Βαρκελώνη, ή τουλάχιστον στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στην Αυστραλία, ωστόσο φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει δυνατό.

Υπενθυμίζουμε πως ο Aυστριακός πρώην πιλότος της F1 είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση πνεύμονα τον περασμένο Αύγουστο, ενώ λίγο αργότερα η υγεία του ξαναεπιβαρύνθηκε από μία βαριάς μορφής ίωση και χρειάστηκε να μπει προληπτικά στην εντατική.
 
Ο καλός του φίλος και υψηλόβαθμο στέλεχος της Red Bull Χέλμουτ Μάρκο: «Aργεί η επιστροφή του Λάουντα»δήλωσε: «H εξάμηνη παραμονή στο νοσοκομείο κόστισε στον Nικι. Πρέπει να αναρρώσει και άλλο, χρειάζεται πολύ υπομονή. Ο Λάουντα θα υποστηρίζει την ομάδα του από το τηλέφωνο».

Αυτή την στιγμή ο «θρύλος» της F1 δουλεύει πάνω στην βελτίωση της φυσικής του κατάστασης, ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στα καθήκοντα του ως μη εκτελεστικός πρόεδρος της ομάδας της Mercedes-AMG στην Formula 1.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda