Τιμές Αυτοκινήτων ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing Ηλεκτρικά & Φόρτιση
Νέες Μάρκες στην Ελλάδα
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Jeep χαρίζει 100 Wrangler, αν οι ΗΠΑ πάρουν το Μουντιάλ, αλλά υπάρχει ένα catch!

(12/6/2026)
Με την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2026, η Jeep και ο όμιλος Stellantis αποφάσισαν να χαρίσουν 100 ολοκαίνουργια Jeep Wrangler.
6 Φωτογραφίες »

Με την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2026, η Jeep και ο όμιλος Stellantis αποφάσισαν να χαρίσουν 100 ολοκαίνουργια Jeep Wrangler.

Λόγω Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2026 η Jeep θα χαρίσει 100 Wrangler.
Μόνο αν η Αμερική κερδίσει και η ταυτότητα γράφει «George Washington»!.
Ασφαλές στοίχημα για την Jeep με απόδοση 60:1 να το πάρουν οι ΗΠΑ.

autotriti team

Λόγω Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2026 η Jeep θα χαρίσει 100 Wrangler

Ένα από τα πιο τρελά και ευρηματικά διαφημιστικά κόλπα στην ιστορία της αυτοκίνησης και του αθλητισμού είναι πλέον γεγονός. Με την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2026, η Jeep και ο όμιλος Stellantis αποφάσισαν να κλέψουν την παράσταση, ανακοινώνοντας ότι θα χαρίσουν 100 ολοκαίνουργια Jeep Wrangler. Ωστόσο, η ενέργεια αυτή συνοδεύεται από έναν απίστευτο και άκρως χιουμοριστικό όρο, που απαιτεί να έχεις το κατάλληλο... ονοματεπώνυμο και η εθνική ομάδα των ΗΠΑ να κάνει το απόλυτο θαύμα.

 
 

Μόνο αν η Αμερική κερδίσει και η ταυτότητα γράφει «George Washington»!

Σύμφωνα με την επίσημη καμπάνια της αμερικανικής φίρμας με τίτλο «All in on America», δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν αποκλειστικά όσοι είναι νόμιμοι κάτοικοι των ΗΠΑ, έχουν κλείσει τα 18 τους χρόνια και το όνομα που αναγράφεται στην ταυτότητά τους είναι George Washington (Τζορτζ Ουάσινγκτον)!
Οι πρώτοι 100 «συνονόματοι» του πρώτου Προέδρου και ιδρυτή των Ηνωμένων Πολιτειών που θα προλάβουν να εγγραφούν στην ειδική πλατφόρμα της Jeep, θα πάρουν από ένα κλειδί για ένα ολοκαίνουργιο Wrangler του 2026. Μοναδική προϋπόθεση; Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των ανδρών των ΗΠΑ να κατακτήσει το Μουντιάλ αυτό το καλοκαίρι.
«Αν η Αμερική κερδίσει και ένα μάτσο George Washingtons θα αρχίσουν να οδηγούν ολοκαίνουργια Jeep Wrangler, αυτό είναι το είδος του χαοτικού πατριωτισμού στο οποίο θέλω να συμμετέχω», δήλωσε η γνωστή Αμερικανίδα κωμικός Iliza Shlesinger, η οποία πρωταγωνιστεί στο διαφημιστικό σποτ της καμπάνιας.


Οι πρώτοι 100 «συνονόματοι» του πρώτου Προέδρου και ιδρυτή των Ηνωμένων Πολιτειών που θα προλάβουν να εγγραφούν στην ειδική πλατφόρμα της Jeep, θα πάρουν από ένα κλειδί για ένα ολοκαίνουργιο Wrangler του 2026.
6 Φωτογραφίες »

Οι πρώτοι 100 «συνονόματοι» του πρώτου Προέδρου και ιδρυτή των Ηνωμένων Πολιτειών που θα προλάβουν να εγγραφούν στην ειδική πλατφόρμα της Jeep, θα πάρουν από ένα κλειδί για ένα ολοκαίνουργιο Wrangler του 2026.

Ασφαλές στοίχημα για την Jeep με απόδοση 60:1 να το πάρουν οι ΗΠΑ

Αν και η υπόσχεση για 100 δωρεάν σκληροτράχηλα 4x4 ακούγεται ως ένα βαθμό, οικονομικό ρίσκο, οι αναλυτές της Stellantis γνωρίζουν πολύ καλά τι κάνουν.
Αυτή τη στιγμή, οι στοιχηματικές εταιρείες δίνουν την εθνική ομάδα των ΗΠΑ ως το απόλυτο αουτσάιντερ για την κατάκτηση του τροπαίου, με αποδόσεις που αγγίζουν το 60:1. Αυτό σημαίνει ότι η Jeep είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα κρατήσει τα αυτοκίνητα δικά της.
Με αυτή την κίνηση, η μάρκα πέτυχε να γίνει viral με marketing που προβάλεται παγκοσμίως, στρέφοντας όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της και κερδίζοντας εκατομμύρια αναφορές στα social media, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει τα αστρονομικά ποσά που απαιτεί η FIFA για να γίνει κάποιος επίσημος χορηγός της διοργάνωσης.

Έρευνα & επιμέλεια άρθρου: Γιάννης Σκανδάλης | Χάρης Καρπούζας

Autotriti.gr
Autotriti.gr