.jpg)
Το νέο ιταλικό SUV είναι προ των πυλών.
Σταδιακά αφαιρεί το καμουφλάζ από πάνω του.
Με δύο οθόνες στην καμπίνα.
Με βενζίνη αλλά και ηλεκτρικό.
Για τις αρχές του 2026 έχει προγραμματιστεί η παραγωγή του.
Το νέο ιταλικό SUV είναι προ των πυλών
Δεν είναι μυστικό πως η Fiat ετοιμάζει ένα νέο fastback SUV με το οποίο θα εμπλουτίσει την γκάμα του Grande Panda. Μάλιστα, ανεξάρτητα σχέδια του επερχόμενου μοντέλου έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους, την ίδια ώρα που οι Ιταλοί μηχανικοί συνεχίζουν την εξέλιξή του. Στο πλαίσιο αυτό, το ιταλικό SUV εντοπίστηκε καμουφλαρισμένο να πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης και οι εικόνες έφτασαν πολύ γρήγορα σε κάθε διαδικτυακή γωνιά.
Σταδιακά αφαιρεί το καμουφλάζ από πάνω του
Στις εικόνες παρουσιάζονται δύο λιγότερο καμουφλαρισμένα πρωτότυπα της έκδοσης παραγωγής του Fastback SUV, προσφέροντας μια πιο καθαρή ματιά στο εξωτερικό. Όπως παρατηρούμε, οι προβολείς LED μοιάζουν με του Grande Panda, αλλά είναι πιο λεπτοί και φέρουν μία πιο μοντέρνα οπτική. Η μάσκα αναμένεται να ακολουθήσει τη... λογική του Grande Panda και να αποκτήσει το pixel μοτίβο, ενώ μπορούμε επίσης να δούμε την εισαγωγή του αέρα, αλλά και μία προστατευτική πλάκα με μεταλλικό φινίρισμα.
Από κει και πέρα, κάποια ανοίγματα στο καμουφλάζ μας επιτρέπουν να δούμε πως το ένα αυτοκίνητο είναι βαμμένο σε κόκκινο χρώμα και διαθέτει μαύρες ατσάλινες ζάντες. Κοιτώντας στο πλάι, βλέπουμε επίσης τις κλασικές χειρολαβές για τις πόρτες, όπως και τους παραδοσιακούς καθρέπτες. Από κει και πέρα, η κεκλιμένη γραμμή οροφής μας οδηγεί στο πίσω μέρος, όπου υπάρχουν λεπτά LED φώτα αλλά και μία αεροτομή.
.jpg)
Στις εικόνες παρουσιάζονται δύο λιγότερο καμουφλαρισμένα πρωτότυπα της έκδοσης παραγωγής του Fastback SUV.
Με δύο οθόνες στην καμπίνα
Στο εσωτερικό, το νέο Fiat Grande Panda Fastback (αν αυτή είναι η ονομασία του) θα εξοπλίζεται με δύο οθόνες, έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων και μία αφής για το σύστημα infotainment, οι οποίες θα είναι ανεξάρτητες μεταξύ τους. Η κεντρική κονσόλα, αναμένεται να έχει οβάλ σχεδίαση στο κάτω άκρο κοντά στο υποβραχιόνιο, ενώ θα υπάρχουν και φυσικά μπουτόν.
Με βενζίνη αλλά και ηλεκτρικό
Υπενθυμίζουμε πως τη βάση του επερχόμενου Fiat Grande Panda Fastback θα αποτελέσει η πλατφόρμα Smart Car, που χρησιμοποιείται ήδη για το Fiat Grande Panda και το Citroen C3. Η λογική λέει πως το μοντέλο θα εξοπλίζεται από υβριδικά και αμιγώς ηλεκτρικά κινητήρια σύνολα, όπως το Grande Panda, ενώ πιθανότατα θα είναι παρούσα στην γκάμα και μία βενζινοκίνητη επιλογή, χωρίς κάποια ηλεκτρική βοήθεια.

