ειδησεις για CHEVROLET AVEO

Νέα, ειδήσεις & όλα τα καινούργια μοντέλα αυτοκινήτου (συμβατικά & ηλεκτρικά). Δοκιμές & συγκριτικά test. Τιμές για όλα τα αυτοκίνητα της αγοράς. Τα πάντα για καινούργιο ή μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και για προιόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου.

«Ανήσυχο» look και ισχυρό τούρμπο μοτέρ 140 ίππων θα φέρει το μοντέλο παραγωγής που θα προέλθει από το εικονιζόμενο πρωτότυπο Chevrolet Aveo RS

Έρχεται το Chevrolet Aveo 140 ίππων!

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011

Με σπορτίφ στοιχεία στην εμφάνιση και ισχυρό κινητήρα τούρμπο 1,4 λίτρων 140 ίππων, η νεανική έκδοση RS του νέου Aveo ετοιμάζεται για το 2012, βασισμένη στο ομώνυμο πρωτότυπο που παρουσίασε η Chevrolet πριν από αρκετό καιρό στην έκθεση αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ.

Το νέο Chevrolet Aveo 4d

Αυτό είναι το νέο Chevrolet Aveo 4d!

Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011

Μια ακόμη έκδοση της νέας γενιάς του Aveo μας παρουσιάζει η Chevrolet. Πρόκειται για την πολυαναμενόμενη τετράθυρη (4d) ή σεντάν αν προτιμάτε. Το αυτοκίνητο μόλις παρουσιάστηκε στην έκθεση του Ντιτρόιτ που άνοιξε τις πύλες της χθες, ενώ στην Αμερική θα χρησιμοποιεί το όνομα Sonic.

Σε χρήση κιβωτίων CVT στα Aveo, Spark και Cruze είναι πολύ πιθανό να προβεί η GM, με στόχο τη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου (φωτογραφία Chevrolet Spark)

Κιβώτια CVT για τα «μικρά» Chevrolet

Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2010

Στην προσπάθεια μείωσης της κατανάλωσης των οχημάτων της η General Motors μελετά πολύ σοβαρά τη χρήση νέων αυτόματων κιβωτίων τεχνολογίας CVT, τουλάχιστον αναφορικά με τα μικρά και μικρομεσαία μοντέλα της. Αυτά δεν είναι άλλα από το νέο Aveo, το Spark αλλά και το Cruze.

Chevrolet Aveo

Tα εσωτερικά των νέων Chevrolet!

Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2010

Νέες φωτογραφίες διέρρευσαν σχετικά με τα εσωτερικά των τεσσάρων αυτοκινήτων που θα μας παρουσιάσει η Chevrolet στην έκθεση του Παρισιού. Περισσότερα στοιχεία προς το παρόν δεν υπάρχουν, όμως από τις πρώτες φωτογραφίες φαίνονται ξεκάθαρα οι αλλαγές, καθώς και ο πολυμορφικός χαρακτήρας του Orlando.

To ολοκαίνουργιο Chevrolet Aveo που θα δούμε στο Παρίσι

Πρεμιέρα για το νέο Chevrolet Aveo!

Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2010

Το ολοκαίνουργιο Chevrolet Aveo RS concept το έχουμε ήδη δει από τα σαλόνια Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ και της Γενεύης στις αρχές του 2010. Το 5θυρο μοντέλο που θα παρουσιαστεί στο Παρίσι, και που τελικά θα προχωρήσει στην παραγωγή αντιγράφει πιστά την εμφάνιση αυτού του πρωτοτύπου.

Το νέο Orlando αποτελεί την πρώτη προσπάθεια της Chevrolet στα 7θέσια πολυμορφικά, επί ευρωπαϊκού εδάφους

Τέσσερις πρεμιέρες για τη Chevrolet

Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2010

Ούτε μια, ούτε δύο, αλλά τέσσερις παγκόσμιες πρεμιέρες μας ετοιμάζει η Chevrolet για το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού. Εκτός λοιπόν από τα μοντέλα παραγωγής της, θα παρουσιάσει και το Chevrolet Orlando, το νέο Chevrolet Aveo, το νέο Chevrolet Captiva, και την πεντάθυρη έκδοση του Chevrolet Cruze.

Το νέο Orlando αποτελεί την πρώτη προσπάθεια της Chevrolet στα 7θέσια πολυμορφικά, επί ευρωπαϊκού εδάφους

Chevrolet Aveo 1,4 A/T ¶νεση επί ποδός

Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2010

Με ευχάριστη εμφάνιση, καλούς χώρους και ασφαλή οδική συμπεριφορά, η έκδοση του Chevrolet Aveo με 1.400άρη βενζινοκινητήρα και 4τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων
αποτελεί ιδανική λύση για ξεκούραστες αστικές, και όχι μόνο, μετακινήσεις.

Το Aveo RS

Η Chevrolet στην έκθεση της Γενεύης

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2010

Η Chevrolet ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 100 χρόνια της με μια σειρά νέων μοντέλων. Έτσι στο 80ό Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, τον επόμενο μήνα η εταιρεία θα προσφέρει μια εικόνα από τα μελλοντικά προϊόντα της που θα κοσμούν τις Ευρωπαϊκές εκθέσεις τα προσεχή χρόνια.