3 φωτογραφίες »

Η Shelby GT500.

Aναβάθμιση για Ford Mustang

4.075 Επισκέψεις στο άρθρο (9/9/2020)

H Ford αποφάσισε να δώσει στην Mustang μια σειρά από αναβαθμίσεις σε εμφάνιση και εξοπλισμό.


Mια σειρά από μικρές αναβαθμίσεις για την Mustang GT και την Shelby GT 500 ανακοίνωσε η Ford για το MY2021, χωρίς πάντως αυτές να περιλαμβάνουν αλλαγές κομμάτι κάτω από το καπό.

Η Ford καταρχάς κάνει λόγο πως οι δύο παραπάνω εκδόσεις του θρυλικού μοντέλου θα είναι πλέον διαθέσιμες σε χρώμα Antimatter Blue, Carbonized Grey και Grabber Yellow ενώ η GT500 θα είναι επίσης διαθέσιμη με το Carbon Fiber Ηandling Package που περιλαμβάνει 20άρες ζάντες σε χρώμα ανθρακονήματος, αντιστρεπτικές μπάρες και επιπλέον αεροδυναμικά βοηθήματα.

Η εταιρεία γνωστοποιεί επίσης πως όλες οι Mustang με EcoBoost κινητήρες ή με τον V8 των 5,0 λίτρων θα λαμβάνουν το πακέτο Co-Pilοt360 στον στάνταρ εξοπλισμό τους. Το πακέτο αυτό περιλαμβάνει πληθώρα συστημάτων όπως πίσω κάμερα, σύστημα διατήρησης λωρίδας, αυτόματο φρενάρισμα σε περίπτωση ανάγκης, αυτόματη ρύθμιση φώτων κ.α.

Τέλος, διαθέσιμη για το MY2021 θα είναι η έκδοση Mach 1 σε μια σειρά από χρώματα όπως: Fighter Jet Gray, Iconic Silver, Shadow Black, Oxford White, Velocity Blue, Twister Orange, Race Red και Grabber Yellow.
 

Hyundai
vw