Το τρέχον Nissan LEAF.

Βραβείο αξιοπιστίας για το Nissan LEAF

2.578 Επισκέψεις στο άρθρο (30/10/2020)

Το Nissan LEAF χαρακτηρίστηκε το πιο αξιόπιστο ηλεκτρικό αυτοκίνητο, ύστερα από μία μελέτη που πραγματοποίησε εταιρεία παροχής εγγυήσεων της Βρετανίας αναφορικά με μοντέλα που ήδη έχουν γράψει χιλιόμετρα στο κοντέρ τους.


Η έρευνα από την Warrantywise εξέτασε τη συχνότητα επισκευών, τις συνήθεις βλάβες, το κόστος επισκευής και την ηλικία του οχήματος, κατά τη στιγμή της επισκευής. Στην αξιολόγηση, όπου περιελήφθησαν και παρόμοια μοντέλα με κινητήρα εσωτερικής καύσης, το LEAF βρέθηκε στην 7η θέση της συνολικής κατάταξης, όντας το πρώτο στην κατηγορία των αμιγώς ηλεκτρικών.
 
Σύμφωνα με την Warrantywise αυτά τα δεδομένα αφορούν δείγμα τουλάχιστον 100 οχημάτων και οριοθετούνται χρονικά για επισκευές μεταξύ 01/01/2018 και 30/04/2020 και δεν αντιπροσωπεύουν την αξιοπιστία των καινούργιων οχημάτων, καθώς τα αυτοκίνητα που μελετά η Warrantywise είναι άνω των 3 ετών.
 
Ο AndrewHumberstone, Διευθύνων Σύμβουλος της Nissan στη Μεγάλη Βρετανία τόνισε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την αναγνώριση που έλαβε το LEAF τις τελευταίες εβδομάδες. Ανεξάρτητα από την τεχνολογία που τροφοδοτεί ένα αυτοκίνητο, η αξιοπιστία είναι το κλειδί και είναι ευχάριστο να βλέπουμε το LEAF να αναγνωρίζεται για την αξιοπιστία του,  από έναν ανεξάρτητο οργανισμό. Το LEAF δεν αποτελεί μόνο είναι μια λαμπρή επιλογή ως νέο αυτοκίνητο, αλλά είναι ένα όχημα που αντέχει πραγματικά στη δοκιμασία του χρόνου και προσφέρει διαδρομές για πολλά χρόνια χωρίς προβλήματα, με χαμηλό κόστος και χωρίς εκπομπές».
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως οι βραβεύσεις εντός Βρετανίας για το LEAF δεν σταματούν εκεί καθώς Nissan LEAF (40kWh), που κυκλοφόρησε το 2018, αναγνωρίστηκε ως Μεταχειρισμένο Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς στο WhatCar?, ενώ  το μοντέλο της πρώτης γενιάς, που κυκλοφόρησε από το 2011 έως το 2017, κέρδισε επίσης το έπαθλο για την τιμή του στην ίδια κατηγορία.

Mercedes
moto