4 φωτογραφίες »

Έκανε την AMG G 63 να θυμίζει... γιοτ!

2.572 Επισκέψεις στο άρθρο (6/4/2020)

Οίκοι σαν την Carlex Design μας κάνουν να πιστεύουμε πως δεν υπάρχει όριο στην χλιδή. Δείτε τι έφτιαξε για την Mercedes-AMG G 63.

Tα μοντέλα Mercedes-AMG συνδυάζουν την πολυτέλεια με τις υψηλές επιδόσεις, ωστόσο συνεχίζουν να υπάρχουν βελτιωτικοί οίκοι σαν την Carlex Design που δεν διστάζουν να προσφέρουν ακόμα περισσότερη χλιδή για όσους αγαπούν ιδιαίτερα το… θεαθήναι.

Το νέο της πακέτο έχει ονομασία G-Yachting Limited Edition και προορίζεται αποκλειστικά για την Mercedes-AMG G 63. To σκληροτράχηλο SUV είναι βαμμένο σε μαύρο και ασημί χρώμα και εξοπλίζεται με 22άρες ζάντες, ωστόσο εάν είναι κάτι που το κάτι να ξεχωρίζει, αυτός είναι ο εσωτερικός του διάκοσμος.

Συγκεκριμένα, η Carlex αντικατέστησε το εργοστασιακό φινίρισμα σε πολλά σημεία με δικές της δημιουργίες. Η πρώτη έκδοση περιλαμβάνει φινίρισμα σε άσπρο-γκρι χρώμα με επένδυση από ανοιχτόχρωμο ξύλο και με τα καθίσματα και την κεντρική κονσόλα να είναι ολόλευκα ενώ η δεύτερη εξοπλίζεται με σκουρόχρωμο ξύλο και άσπρη και καφέ επένδυση από πολυτελή υλικά στην κεντρική κονσόλα, στις πόρτες κτλ.

Είτε σε ανοιχτή είτε σε πιο σκούρα απόχρωση και οι δύο εκδόσεις έχουν ξύλινη επένδυση στον χώρο του πορτ-μπαγκάζ ενώ το όνομα και το έμβλημα της έκδοση είναι σμηλεμένο, θα λέγαμε, πάνω στην οροφή.

Τιμές δεν έχουν ανακοινωθεί, ωστόσο είναι σίγουρο πως η Carlex θα απαιτεί αρκετές χιλιάδες ευρώ για να προσφέρει αυτή του είδους την περιποίηση στην Mercedes-AMG G 63.
 

Toyota
moto