Αυτή είναι η πρώτη επίσημη εικόνα της E-Class και του γυμνού της αμαξώματος.

Την άνοιξη του 2016 θα είναι έτοιμο το αυτοκίνητο.

Γυμνή η νέα E-Class

4.040 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/10/2015

Τη μελλοντική E-Class σας την έχουμε παρουσιάσει εδώ και λίγους μήνες σε αποκλειστικές, ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες. Αυτή τη φορά η Mercedes έδωσε τις δικές της φωτογραφίες.

Mercedes: A class χωρίς προκαταβολή

Αυτές είναι οι πρώτες, επίσημες εικόνες από τη νέα γενιά της E-Class η οποία θα φέρει την κωδική ονομασία W213. Τις φωτογραφίες έδωσε στη δημοσιότητα η ίδια η Mercedes-Benz και είναι από τη γραμμή παραγωγής του αυτοκινήτου, το οποίο όμως είναι εντελώς γυμνό.


Η εξέλιξη του αυτοκινήτου έχει πλέον ολοκληρωθεί και το μοντέλο θα είναι έτοιμο για μαζική παραγωγή την άνοιξη του 2016, οπότε και θα ξεκινήσει η εμπορική του καριέρα.

Η νέα E-Class ακολουθεί την αισθητική της S-Class κάτι που έκανε ήδη και η C-Class. Το πάτωμά της θα είναι νέο, το MRA και θα εξασφαλίζει μειωμένο βάρος και μεγαλύτερη ακαμψία, σε σχέση πάντοτε με το σημερινό μοντέλο, ενώ θα εφοδιάζεται με νέα γενιά εξακύλινδρων κινητήρων. 


Φυσικά θα δούμε και έκδοση plug-in hybrid, η οποία το πιθανότερο είναι να υιοθετήσει το σύνολο της C350e με 2λιτρο τούρμπο βενζινοκινητήρα, ηλεκτροκινητήρα και μπαταρίες ιόντων λιθίου. Φήμες θέλουν τη Mercedes να ετοιμάζει και πλήρως ηλεκτρική έκδοση, τίποτα όμως δεν είναι επίσημο αυτή τη στιγμή.

Η νέα E-Class θα έχει αυξημένες διαστάσεις, ενώ θα κυκλοφορήσει σε έκδοση με μακρύ μεταξόνιο σε κάποιες αγορές και ίσως τη δούμε και ως Maybach όπως έγινε και με την S-Class. Το τελευταίο τέταρτο του 2016 αναμένεται να είναι έτοιμη και η έκδοση AMG.

42 διαθέσιμα άρθρα για MERCEDES  E-CLASS