Η εταιρεία ανέβασε τη δύναμη του γερμανικού μοντέλου έως και τους 600 ίππους.

Η Renntech δίνει τη δυνατότητα με αλλαγές αποκλειστικά στο λογισμικό του αυτοκίνητου να ανεβάσει την ισχύ του στα 475 άλογα και τα 575 Nm ροπής.

Σε ότι αφορά τις αισθητικές αλλαγές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε ζάντες 19 και 20 ιντσών.

Η Renntech «ντόπαρε» την Mercedes-ΑMG A45 S

3.072 Επισκέψεις στο άρθρο (9/1/2020)

Η Renntech είναι ένα σημαντικό όνομα στο tuning για τη Mercedes-Benz και η τελευταία της δουλειά δίνει στη νέα A45 S μια σημαντική αναβάθμιση ισχύος.

Αν και το εργοστασιακό μοντέλο έχει απόδοση 421 ίππων και 500 Nm ροπής, η εταιρεία μέσω ενός κιτ που εφάρμοσε και το οποίο θα είναι διαθέσιμο το πρώτο τρίμηνο του 2020, ανέβασε τη δύναμη του γερμανικού μοντέλου έως και τους 600 ίππους.
 
Για να υπάρξει η προαναφερθείσα ισχύς, το μοντέλο χρειάζεται ένα τροποποιημένο τούρμπο, εξάτμιση και λογισμικό. Τώρα αν κάποιος δεν επιθυμεί να προχωρήσει σε αυτές τις μηχανικές τροποποιήσεις, η Renntech δίνει τη δυνατότητα με αλλαγές αποκλειστικά στο λογισμικό του αυτοκίνητου να ανεβάσει την ισχύ του στα 475 άλογα και τα 575 Nm ροπής. Πληροφορίες για τις επιδόσεις της βελτιωμένης A45 S δεν αναφέρθηκαν από την Renntech, όμως τα εργοστασιακά αυτοκίνητα φτάνουν από στάση τα 100 χλμ./ώρα σε 3,9 δευτερόλεπτα. Λογικά η επιπλέον δύναμη θα μειώσει κατά λίγα δέκατα τον χρόνο αυτό.
 
Από κει και πέρα η Renntech εργάζεται σε άλλα μέρη για την A45 S δίνοντας έμφαση κυρίως στην εξάτμιση. Μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου, οι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν έναν προαιρετικό downpipe, ενώ υπάρχει επίσης και ένα αναβαθμισμένο σύστημα εξάτμισης. Τέλος μία ακόμα επιλογή είναι μία τηλεχειριζόμενη μονάδα βαλβίδων εξάτμισης.
 
Σε ότι αφορά τις αισθητικές αλλαγές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε ζάντες 19 και 20 ιντσών.

Toyota
test center