Το μεγάλο αστέρι της Mercedes στην Έκθεση της Γενεύης θα είναι φυσικά η ανανεωμένη E-Class.

Με E-Class και τρεις AMG στη Γενεύη η Mercedes

2.548 Επισκέψεις στο άρθρο (21/2/2020)

Με την ανανεωμένη E-Class και τρεις καινούργιες AMG θα δώσει το παρών στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης η Mercedes, όπως η ίδια η μάρκα γνωστοποίησε προσφέροντας και κάποιες επιπλέον πληροφορίες.

Το μεγάλο αστέρι της Mercedes στην Έκθεση της Γενεύης θα είναι φυσικά η ανανεωμένη E-Class, τα δοκιμαστικά πρωτότυπα της οποίας έχουμε δει ουκ ολίγες φορές σε κατασκοπευτικές φωτογραφίες. Οι οπτικές αλλαγές στο εξωτερικό κομμάτι θα είναι παρούσες και θα απασχολούν τα δύο άκρα, όπως και στο εσωτερικό όπου αναμένεται να δούμε ένα επανασχεδιασμένο τιμόνι και μία αναβαθμισμένη έκδοση του γνωστού πλέον συστήματος ψυχαγωγίας MBUX.
 
Οι πιο εντυπωσιακές διαφοροποιήσεις της facelift E-Class σε σχέση με το τρέχον μοντέλο θα είναι στην προστιθέμενη τεχνολογία. Από κει και πέρα η Mercedes θα προσφέρει την E-Class σε πολλά διαφορετικά plug-in υβριδικά μοντέλα, τα οποία περιλαμβάνουν τις εκδόσεις 4MATIC αλλά και την E-Class βάγκον. Θα υπάρχουν και δύο νέοι κινητήρες, ένας τετρακύλινδρος ήπια υβριδικός 2,0 λίτρων 272 ίππων και ο 3,0 λίτρων εξακύλινδρος που προσφέρει 367 ίππους.  
 
Όπως συμβαίνει και με άλλα μοντέλα της Mercedes θα υπάρξει και μια AMG E-Class, ενώ το παρών θα δώσουν και δύο ακόμα AMG εκδόσεις SUV, χωρίς ωστόσο η γερμανική φίρμα να ανακοινώνει ποια αυτοκίνητα αφορά.
 
Τέλος παρών θα είναι  το βαν της Mercedes Marco Polo, αλλά και το πρωτότυπο Vision AVTR. Όλα όσα αναφέρθηκαν η Mercedes σκοπεύει να τα παρουσιάσει στις 3 Μαρτίου στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης .

Toyota
moto