H κινέζικη εκδοχή της νέας μακριάς Mercedes-Benz E-Class έχει διευρυμένο μεταξόνιο κατά 14 εκ., με τα 13,5 εκ. από αυτά, να είναι διαθέσιμα για τα γόνατα των πίσω επιβατών.

Το μικρότερο SUV της BMW, η Χ1, κέρδισε μερικά επιπλέον εκατοστά για την κινέζικη αγορά. Η X1 L έχει μήκος 4,56 μέτρα, πλάτος 1,81 μέτρα και ύψος 1,62 μέτρα.

Η Audi αντικαθιστά το αποκλειστικά κινέζικο A4 L, με ένα μοντέλο νέας γενιάς, το οποίο έχει μήκος 4,81 μέτρα και μεταξόνιο 2,91 μέτρων.

Η Jaguar παρουσιάζει το πρώτο κινέζικο μοντέλο της την XFL, η οποία απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν τις ανέσεις της XJ, αλλά δεν μπορούν να την αγοράσουν.

Με μακρύ μεταξόνιο

13.453 Επισκέψεις στο άρθρο (25/4/2016)

Για τα μάτια των Κινέζων και μόνο, έρχονται οι νέες μακριές εκδοχές των Audi A4, BMW X1, Jaguar XF και Mercedes E-Class. Δείτε τι παραπάνω προσφέρουν στους τυχερούς επιβάτες τους.

Η αγάπη των Κινέζων για τις εκδόσεις μοντέλων με μακρύτερο μεταξόνιο είναι γνωστή, κάτι που λόγω μεγέθους της εν λόγω αγοράς δε γίνεται να αγνοηθεί από τις αυτοκινητοβιομηχανίες.

Αυτός είναι ο λόγος που στην έκθεση του Πεκίνου που άνοιξε σήμερα τις πύλες τους, έχουμε τέσσερις πρεμιέρες σε αυτή τη λογική. Λόγος γίνεται για τη νέα εκδοχή του
Audi A4 L, αλλά και την αντίστοιχη πρόταση της Mercedes, τη νέα E-Class L. Τη δόξα των παραπάνω ζήλεψαν και στη Jaguar, για αυτό και λανσάρουν στο Πεκίνο την XFL. Το «χορό» των μοντέλων με «ξεχειλωμένο» μεταξόνιο, κλείνει στην κινέζικη πρωτεύουσα η BMW X1 L.

Πρόκειται για τέσσερα premium μοντέλα που προσφέρουν περισσότερο χώρο στους πίσω επιβάτες τους, αλλά και μεγαλύτερο κύρος στον ιδιοκτήτη τους. Καλώς ή κακώς, τα εν λόγω οχήματα απευθύνονται αποκλειστικά στην κινέζικη αγορά, κάτι που δεν μας εμποδίζει, βέβαια, να σας τα παρουσιάσουμε.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

SPRING SEAT
NISSAN