Αυτή τη φορά, η ABT επέλεξε να ασχοληθεί περισσότερο με την εμφάνιση.

Νέο πακέτο ΑΒΤ για Α8

3.705 Επισκέψεις στο άρθρο (12/10/2018)

Το δεύτερο βελτιωτικό της πακέτο για το A8 παρουσίασε η ABT θέλοντας αυτή τη φορά να δώσει περισσότερη προσοχή στην εμφάνιση του μοντέλου. Δείτε το.

Το νέο της βελτιωτικό πακέτο για την «λιμουζίνα» της Audi παρουσίασε ο γνωστός για τα project του πάνω στα μοντέλα του VW Group βελτιωτικός οίκος ABT.

To καλοκαίρι η ΑBT Sportsline παρουσίασε το πρώτο της πακέτο για το A8, προσφέροντας ελάχιστες διαφοροποιήσεις στην εμφάνιση του αλλά βελτιώνοντας την ιπποδύναμη του 3λιτρου TDI από τους 290 ίππους και τα 600 Nm ροπής στην εργοστασιακή του μορφή στα φτάνει 330 άλογα και τα 650 Nm ροπής.Mάλιστα, η ΑBT δίνει έχει δώσει στο φως περισσότερες λεπτομέρειες λέγοντας πως έχουν παρθεί τα απαραίτητα μέτρα για να μην αλλοιωθεί η αξιοπιστία του μοτέρ.
 
Αυτή τη φορά, η ABT επέλεξε να ασχοληθεί περισσότερο με την εμφάνιση, προσφέροντας στο μοντέλο νέο προφυλακτήρα, σπορτίφ πίσω διαχύτη, μικρό πίσω σπόιλερ με συνολική τιμή 3.500 ευρώ ενώ ακόμα δίνεται η δυνατότητα επιλογής μεταξύ 20άρας, 21 ιντσών ή 22άρας ζάντας.

Πώς σας φαίνεται η νέα του εμφάνιση;
 

NEO TRANSPORTER
test center