Δοκιμάσαμε τη βασική έκδοση της νέας Mercedes A-Class, την A 160, η οποία με τιμή κάτω των 25 χιλιάδων ευρώ αποτελεί μια καλή λύση στην premium ελληνική αγορά.

Εντυπωσιακά σταθερή είναι στο δρόμο η A 160, ενώ η ιπποδύναμη των 109 ίππων θέτει τα σχετικά όρια στα αθλητικά στοιχεία της οδικής συμπεριφοράς.

Δοκιμή: Νέα Μercedes A 160

316.318 Επισκέψεις στο άρθρο (25/12/2019)

Η βασική έκδοση της νέας A-Class είναι σε θέση, μέσω της τιμής της, να καταδείξει επακριβώς τις μεγάλες διαφορές αυτής της γενιάς με την προηγούμενη σε όλα τα επίπεδα.

Η γκάμα της A-Class προσφέρεται στην πλέον προσιτή έκδοσή της, με το λογότυπο Α 160. Μετά την Α 200 των 163 ίππων και τιμή από 32.605 ευρώ και την Α 180 με κόστος 27.860 και 136 ίππους, δοκιμάζουμε την βασική Α 160 που ισορροπεί καλύτερα σε απόδοση (109 ίππους) και τιμή, με την τελευταία να αποτελεί και το δυνατότερό της σημείο. Με 22.125 ευρώ, αυτή η A-Class είναι καλύτερη σε όλα τα σημεία και ισχυρότερη, όμως είναι και φθηνότερη από την αντίστοιχη έκδοση της προηγούμενης γενιάς. Παράλληλα, δημιουργεί ένα έξυπνο «σκαλοπάτι» τιμής με την αμέσως μεγαλύτερη έκδοσή της η οποία με τη σειρά της το διατηρεί σε σχέση με την Α 200. Καθίσταται σαφές λοιπόν πως αυτή η έκδοση είναι η πιο ρεαλιστική επιλογή για να αποκτήσει κανείς πρόσβαση στην Mercedes και να γνωρίσει τις αξίες που πρεσβεύει αυτή η φίρμα και που υφίστανται σε μεγάλο βαθμό στην πιο προσιτή αυτή τη στιγμή πρόταση της εταιρείας.

Αισθητικά, η έκδοση αυτή δεν διαφοροποιείται σε σχέση με τις μεγαλύτερες, και μόνον το λογότυπο Α 160 μαρτυρά πως πρόκειται για την βασική έκδοση της Α-Class. Παραμένει έτσι μίνιμαλ, με δυναμική και εκλεπτυσμένη εικόνα στο σύνολο. Εννοείται πως και εδώ, και ανάλογα με τον εξοπλισμό της, αυτή η έκδοση μπορεί να διαφοροποιηθεί σημαντικά αισθητικά τόσο εξωτερικά όσο και στο εσωτερικό της.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

PEIRAIOS LEASING
test center