O διάκοσμος της Α 160 στην βασική έκδοση είναι αρκετά μουντός εξαιτίας και των σκουρόχρωμων επενδύσεων, παραμένει ωστόσο σύγχρονος και ευχάριστος.

Το σύστημα MBUX με τις δυο οθόνες των 7ιντσών ανήκει στον στάνταρ εξοπλισμό και αποτελεί το high light του εσωτερικού.

Οι χώροι παραμένουν επαρκείς για 4 επιβάτες και τις αποσκευές τους (370 λτ.).

Eσωτερικό: Ευχάριστη, ποιοτική, high-tech & ευρύχωρη η καμπίνα

316.333 Επισκέψεις στο άρθρο (25/12/2019)

Αντίστοιχα και η εικόνα στο εσωτερικό ελάχιστα διαφέρει από τις μεγαλύτερες εκδόσεις και σχεδόν καθόλου από την αμέσως επόμενη Α 180. Έτσι, ο σύγχρονος διάκοσμος και ο «ψηφιακός» κόσμος της νέας Α-Class αποτελεί και εδώ το κύριο χαρακτηριστικό της, με τις δύο οθόνες του συστήματος MBUΧ να κερδίζουν τις εντυπώσεις ακόμα και στην «μικρή» διάταξη με 7 ιντσών διάσταση η καθεμιά (προαιρετικά με 10,25 ίντσες). Ο διάκοσμος ωστόσο είναι πιο «μουντός» σε αυτή την έκδοση, με τα σκουρόχρωμα υλικά και τις επενδύσεις να μην «σπάνε» από ένθετα αλουμινίου ή χρωματικά διαφορετικών λεπτομερειών που συναντάμε ως προαιρετική επιλογή εξοπλισμού. Σημαντική διαφορά και εδώ, όπως και στην περίπτωση της έκδοσης Α 180, το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων με τον επιλογέα να γεμίζει ευχάριστα την κεντρική κονσόλα στην βάση της οποίας φιγουράρουν τα κλασικά πλέον σύγχρονα χειριστήρια και το touchpad για το σύστημα infotainment. Και εδώ πάντως υπάρχει μια φλύαρη εικόνα όσον αφορά στους διακόπτες του τιμονιού, αν και γενικά η εργονομία είναι πολύ καλή δεδομένου του όγκου των συστημάτων που έχεις να διαχειριστείς ως οδηγός.

Οι χώροι παραμένουν αμετάβλητοι με τις υπόλοιπες εκδόσεις της Α-Class και επαρκούν έτσι για τις μεταφορικές ανάγκες 4 επιβατών. Αυτοί έχουν πολύ καλό αέρα για τα πόδια τους κυρίως και απλά καλό για τα κεφάλια τους, με το εσωτερικό πλάτος του πίσω καθίσματος να είναι στα 1.370 χλστ. επιτρέποντας έτσι και την φιλοξενία ενός επιπλέον επιβάτη με κάποιες μικρές παραχωρήσεις. Ο χώρος αποσκευών με τη σειρά του έχει ικανοποιητικό όγκο 370 λίτρων και πλήρως εκμεταλλεύσιμο σχήμα.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Toyota
moto