2 φωτογραφίες »

To ψηφιακό σχέδιο του kolesa.ru.

Θα μοιάζει έτσι η ηλεκτρική Porsche Macan;

3.111 Επισκέψεις στο άρθρο (16/11/2020)

Aυτό είναι το πρώτο ψηφιακό σχέδιο που δείχνει πως θα μπορούσε να μοιάζει η αμιγώς ηλεκτρική Porsche Macan που βρίσκεται ήδη στα σκαριά.


Η Porsche ήταν πολύ απασχολημένη την εβδομάδα που πέρασε καθώς αποκάλυψε 13 concept που δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας. Σε μια φωτογραφία ενός από αυτά όμως, φαίνεται πως η Porsche άφησε στο βάθος να διαφαίνεται ένα αυτοκίνητο που οι περισσότεροι θεωρούν πως πρόκειται για το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της φίρμας, η νέα αμιγώς ηλεκτρική Macan.

Η εξέλιξη αυτή ώθησε τους ανθρώπους το kolesa.ru να παρουσιάσουν την δική τους πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει η ηλεκτρική Porsche Macan. Οι σχεδιαστές του ρωσικού site γνωρίζουν καλά πως μια ηλεκτρική Macan δεν χρειάζεται γρίλια στον πρόβολο αλλά αντί αυτού, της έχουν προσφέρει αεραγωγούς στις δύο άκρες του προφυλακτήρα και έναν ακόμη μεγαλύτερο στο κάτω μέρος του προβόλου.

Όσον αφορά στο πίσω μέρος, δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση για το τι πρέπει αν περιμένουμε αλλά πολλοί είναι αυτοί που υποθέτουν πως η Macan θα έχει μια λεπτή γραμμή από φώτα LED στο πίσω μέρος, όπως συμβαίνει άλλωστε και σε αρκετά καινούρια αυτοκίνητα της γερμανικής φίρμας.

Η ηλεκτρική Macan θα λανσαριστεί το 2022 και θα υιοθετεί καινούρια σχεδίαση. Ταυτόχρονα, θα προσφέρεται και η προηγούμενης γενιάς Macan στις εκδόσεις με κινητήρες εσωτερικής καύσης. Η αυτονομία του μοντέλου θα είναι λίγο κάτω από τα 500 χιλιόμετρα.

Η ηλεκτρική έκδοση θα βασιστεί στην πλατφόρμα PPE που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Audi και θα χρησιμοποιηθεί από αρκετά ηλεκτρικά μοντέλα του VW Group. H Μacan ΕV θα μπει σε παραγωγή κάποια στιγμή μέσα στα επόμενα χρόνια στο εργοστάσιο της Porsche στην Λειψία
 

Toyota
moto