Η ανακοίνωση της ημερομηνίας συνοδεύτηκε από μία teaser εικόνα που παρουσιάζει σκίτσα των μοντέλων.

Τότε θα παρουσιαστεί το ανανεωμένο VW Arteon

2.593 Επισκέψεις στο άρθρο (3/6/2020)

Το ανανεωμένο Volkswagen Arteon μέσω μίας επίσημης teaser εικόνας επιβεβαίωσε τον ερχομό του, συνοδευόμενο και από μία shooting brake έκδοση. Δείτε για πότε έχουν προγραμματιστεί τα αποκαλυπτήρια.


Όπως ανακοίνωσε επίσημα η γερμανική μάρκα το ανανεωμένο Arteon θα κάνει την εμφάνισή του στις 24 Ιουνίου, με το ντεμπούτο του να πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου λόγω των κοινωνικών αποστάσεων που πρέπει πλέον να διατηρούνται.
 
Η ανακοίνωση της ημερομηνίας συνοδεύτηκε από μία teaser εικόνα που παρουσιάζει σκίτσα του μοντέλου. Φυσικά όπως συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις των σκίτσων οι λεπτομέρειες είναι κάπως υπερβολικές, κάτι που φαίνεται με την πρώτη ματιά στους υπερβολικά μεγάλους τροχούς. Ωστόσο μπορούμε να παρατηρήσουμε μερικές από τις αλλαγές που εφαρμόστηκαν στο μπροστινό μέρος ένα νέο σετ προβολέων που συνδέονται μέσω μίας λεπτής φωτιζόμενης γραμμής LED που περνά κάτω από το λογότυπο. Επίσης ορατό είναι το ενημερωμένο λογότυπο «R Line» που έκανε το ντεμπούτο του με το Atlas Cross Sport τον Οκτώβριο του 2019.
 
Όπως προαναφέραμε, παράλληλα με το Arteon θα παρουσιαστεί και η δεύτερη έκδοση αμαξώματος το Arteon Shooting Brake, όμως η μάρκα δεν προχωρά σε περισσότερες λεπτομέρειες. Αυτό όμως που λέει είναι πως μέρος του εξοπλισμού θα αποτελέσει το νέο σύστημα ψυχαγωγίας MIB3 του VW Group με τις τελευταίες τεχνολογίες συνδεσιμότητας. Παράλληλα θα υπάρξει και το νέο προηγμένο ημι-αυτόνομο σύστημα οδήγησης «Travel Assist» ικανό να οδηγεί, να επιταχύνει και να φρενάρει το αυτοκίνητο με ταχύτητες έως και 210 χλμ./ώρα.
 
Αυτό που δεν αναφέρει το δελτίο τύπου είναι αν και τα δύο στυλ αμαξώματος είναι έτοιμα να έρθουν και στην ισχυρότερη έκδοση R. Δεν γίνεται σαφές αν οι R εκδόσεις θα παρουσιαστούν στις 24 Ιουνίου ή η μάρκα θα παρατείνει την αγωνία παρουσιάζοντάς τες  κάποια στιγμή αργότερα.
 
Τέλος καμία αναφορά δεν γίνεται και για τους κινητήρες, όμως η VW υπόσχεται πως το Arteon θα ακολουθείται από «καινοτόμες τεχνολογίες κινητήρων και εκπομπών ρύπων με προσανατολισμό στο μέλλον».

NEO TRAFIC
moto