Αυθεντικό Opel Service

3089 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/2/2021

Η OPEL ΒΟΥΛΑΛΑΣ, ως έμπειρος & εξουσιοδοτημένος επισκευαστής της γερμανικής μάρκας, γνωρίζει τα πάντα γύρω από το service των μοντέλων της.

 
Τι μπορεί να ζητήσει κανείς από ένα συνεργείο; Στην ουσία τα πράγματα είναι πολύ απλά. Καθένας μας ψάχνει έναν μηχανικό που μπορεί να εμπιστευτεί. Που θα είναι σίγουρος ότι θα επισκευάσει αξιόπιστα το αυτοκίνητό του και θα του πει αυτό που "είναι" και όχι αυτό που θέλει. Ένας τέτοιος μηχανικός είναι εκείνος που διαθέτει το απόλυτο expertise και το know how πάνω στην εκάστοτε μάρκα και που έχει επενδύσει χιλιάδες εργατοώρες πάνω στην επισκευή. Άρα το τρίπτυχο της επιτυχίας είναι το Τεχνογνωσία – Εμπειρία – Αξιοπιστία. Ειδικά όταν έχεις ένα αυτοκίνητο, μίας αξιόπιστης  μάρκας τα αυτοκίνητα της οποίας διαθέτουν εξελιγμένη γερμανική τεχνολογία, με αποτέλεσμα η επισκευή τους να έχει απαιτήσεις.

Η OPEL ΒΟΥΛΑΛΑΣ, γνωρίζει τα πάντα γύρω από το service του Οpel σας. Το όνομά της γνωστής επιχείρησης, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με αυτό της Opel εδώ και πολλά χρόνια, δίνοντας της το προνόμιο να είναι μία από τις πρώτες επιλογές, για service, των κατόχων της μάρκας! Καλύπτει με το παραπάνω το τρίπτυχο της επιτυχίας έχοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία (επενδύοντας στην συνεχόμενη εκπαίδευση), εμπειρία (έχοντας επισκευάσει εκατοντάδες αυτοκίνητα) και αξιοπιστία (προσφέροντας άριστη επισκευή με την σφραγίδα της Opel).


Φυσικά, θα σας δοθούν ειδικά προνόμια και τιμές για τυχόν εργασίες συντήρησης και επισκευής του αυτοκινήτου σας, με γνήσια ανταλλακτικά ή αξεσουάρ.