Συνολικά η συντήρηση ενός Hyundai αποδεικνύεται πιο οικονομική συγκριτικά με ενός Opel.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Συνολικά η συντήρηση ενός Hyundai αποδεικνύεται πιο οικονομική συγκριτικά με ενός Opel.

Opel VS Hyundai: Ποιο το κόστος service και τιμές ανταλλακτικών τους

32.538 Επισκέψεις στο άρθρο (4/5/2023)

Hyundai και Opel, δύο δημοφιλείς μάρκες στην Ελλάδα. Κόντρα στις πωλήσεις, κόντρα και μετά την αγορά (After Sales). Πόσο κοστίζει η συντήρηση και τα ανταλλακτικά των best sellers μοντέλων τους; Συγκρίνουμε το κόστος σέρβις συντήρησης και ανταλλακτικών των 5 πρώτων χρόνων για Opel VS Hyundai.

Τι συμφέρει μετά την αγορά; Hyundai ή Opel;

Hyundai και Opel είναι δύο μάρκες που έχουν μοντέλα στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων -βλ. Opel Corsa, Hyundai i20, Hyundai Kona, Opel Crossland, Hyundai Tucson, Opel Grandland-, δηλαδή τα προτιμάει ο κόσμος. Προφανώς γιατί έχουν καλό value for money και τιμή. Τι γίνεται όμως με το κόστος service και ανταλλακτικών τους, δηλαδή τα έξοδα μετά τη αγορά; Παρακάτω συγκρίνουμε τι θα πληρώσει ο κάτοχός τους σε βάθος 5ετίας και εντοπίζουμε που ξεχωρίζει η κάθε μάρκα.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Autocheck 2023: Πιο ικανοποιημένοι δηλώνουν οι κάτοχοι Hyundai

H Hyundai είναι μια μάρκα που έχει πολύ καλά ποσοστά στις πωλήσεις λιανικής και ένας από τους λόγους που έχει περισσότερες πωλήσεις σε ιδιώτες, είναι πως καταφέρνει να έχει πιο ικανοποιημένους κατόχους, όπως έχει δείξει η μεγάλη έρευνα του Autocheck, σε σχέση με το πόσο ικανοποιημένοι δηλώνουν οι κάτοχοι Opel.

Η ικανοποίηση και η πιστότητα κερδίζονται προφανώς από την ποιότητα των οχημάτων μα και από τον σχεδιασμό των After Sales υπηρεσιών.

Συνεχίζοντας την έρευνα μας σχετικά με το κόστος service 5 ετίας, (με τιμές που συγκεντρώνουμε από τους υπεύθυνους των τμημάτων After Sales των μαρκών) και σχετικά με τις εγγυήσεις των νέων μοντέλων, σήμερα εξετάζουμε τις Hyundai και Opel. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά ανά τομέα

Εγγύηση Opel – Hyundai: 75.000 χιλιόμετρα (Opel) vs απεριόριστα (Hyundai)

Ξεκινώντας από το κομμάτι της διάρκειας εγγύησης οι δύο μάρκες προσφέρουν στα μοντέλα τους ίδια χρονική διάρκεια εγγύηση (5 χρόνια), η διαφορά μεταξύ τους όμως υφίσταται στο χιλιομετρικό όριο που βάζουν.

Η εγγύηση της Opel έχει όριο τα 75.000 χλμ., δηλαδή κατά μέσο όρο 15.000 χλμ. το χρόνο, ενώ αυτή της Hyundai δεν έχει κανένα απολύτως όριο χιλιομέτρων, όντας η μοναδική μάρκα  στην αγορά που το κάνει (για 5ετή εγγύηση). Πρακτικά λοιπόν διαφορά θα δείτε αν κάνετε πάνω από 15 χιλιάδες χλμ/έτος.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Σχολιάστε
VOLVO SYST.ASF.
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel