Σχεδιασμός Αfter sales υπηρεσιών Hyundai με στόχο την Ικανοποίηση και την ασφάλεια κατόχου. Δωρεάν Καλοκαιρινός έλεγχος & ειδικές εκπτώσεις ως 25%. Προσφορές για service, αμορτισέρ, φρένα, μπαταρίες κλπ. Φυσικά όλα 100% γνήσια.

    Hyundai Αfter sales: Καλοκαιρινός έλεγχος & ειδικές εκπτώσεις

    10154 Επισκέψεις στο άρθρο

    Πάνω στην ώρα! Τώρα που οι βόλτες ξεκίνησαν και οι ασφαλείς μετακινήσεις προϋποθέτουν ένα καλό-συντηρημένο αυτοκίνητο το επιτελείο After Sales υπηρεσιών της Hyundai προσφέρει ένα ιδανικό πακέτο. Ειδικά εποχικά προγράμματα, δωρεάν έλεγχοι και πολύ καλές προσφορές περιμένουν όλους τους κατόχους των μοντέλων της.
     

    Ψάχνετε μία μάρκα για την οποία «βάζετε το χέρι σας στην φωτιά», καθώς ξέρετε πως ό,τι και αν συμβεί θα είναι δίπλα σας; Πόσω μάλλον σε μία περίοδο που λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών και της πανδημίας του κορωνοϊού αρκετά εισοδήματα μειώθηκαν, πολλά αυτοκίνητα έμειναν ακινητοποιημένα ελέω (και) καραντίνας, άρα και η συντήρησή τους έγινε ακόμη δυσκολότερη.

    Σε αυτές τις περιπτώσεις η Hyundai Ελλάς και το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Επισκευαστών της έχουν και προτείνουν λύσεις, επιβεβαιώνοντας πως ο πρωταγωνιστικός ρόλος και η ανοδική πορεία της δημοφιλούς μάρκας δεν περιορίζονται μόνο στις πωλήσεις καινούργιων επιβατικών.

    Προσφέροντας, λοιπόν, genuine υπηρεσίες με 100% ποιότητα Hyundai και σημαντικά χαμηλότερο κόστος, μέσω του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων συνεργατών της, ως το τέλος του Ιουνίου, προσθέτει πόντους ικανοποίησης, κάνοντας τον κάτοχο της μάρκας να νιώθει σίγουρος και ασφαλής.

    Ας δούμε όμως, υπηρεσίες, ανταλλακτικά και ειδικές προσφορές Hyundai, που ισχύουν από τώρα ως και τα τέλη Ιουνίου, λεπτομερώς.

    Για έλεγχο, συντήρηση ή αντικατάσταση αμορτισέρ

    HYUNDAI AFTER SALES ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ
    Η Hyundai προσφέρει 25% έκπτωση στα γνήσια ανταλλακτικά και την εργασία αντικατατάστασης των παλιών σας αμορτισέρ.

    Η ανάρτηση του αυτοκινήτου δέχεται μεγάλες πιέσεις με την πάροδο των χρόνων, επομένως η συντήρησή της είναι πολύ σημαντική διότι επηρεάζει την οδική συμπεριφορά του οχήματος.

    Όταν έρθει η ώρα της αντικατάστασης, ένα σετ καινούργιων γνήσιων αμορτισέρ μπορεί να βελτιώσει άνεση και ασφάλεια στο αυτοκίνητό σας. Για όσους από τους κατόχους της έχουν αυτή την ανάγκη, αυτή την περίοδο, η Hyundai το κάνει πιο εύκολο με έκπτωση 25% στα γνήσια ανταλλακτικά και την εργασία αντικατάστασης των παλιών τους αμορτισέρ.

    Σύστημα πέδησης (φρένων) και έλεγχος ασφάλειας

    HYUNDAI AFTER SALES ΦΡΕΝΑΗ Hyundai προσφέρει έκπτωση 20% σε γνήσια ανταλλακτικά και εργασία για την επισκευή των συστημάτων φρένων. 

    Η εύρυθμη λειτουργία του συστήματος φρένων είναι βασικός παράγοντας ασφάλειας για κάθε όχημα. Ο δωρεάν έλεγχος του πιστοποιημένου τεχνικού Hyundai θα αναδείξει πιθανές ανάγκες συντήρησης ή αντικατάστασης μερών του συστήματος πέδησης, ενώ η εποχική προσφορά της δημοφιλούς μάρκας δίνει έκπτωση 20% στα γνήσια ανταλλακτικά και την εργασία για το σύστημα φρένων ( τακάκια, δισκόπλακες, σιαγόνες, δαγκάνες, ντίζες χειρόφρενου) του οχήματος Hyundai.


    Συντήρηση ή αντικατάσταση δίσκου – πλατώ - ρουλεμάν

    AFTER SALES HYUNDAI ΣΥΜΠΛΕΚΤΗΣΗ Hyundai προσφέρει έκπτωση 20% σε γνήσια ανταλλακτικά και εργασία για την επισκευή του κιτ συμπλέκτη. 


    Ένα άλλο μηχανικό εξάρτημα το οποίο «ταλαιπωρείται» από εκτεταμένη χρήση με τριβές και καταπονήσεις είναι ο συμπλέκτης. Όταν φτάσει το πλήρωμα του χρόνου, η αντικατάσταση είναι μονόδρομος ώστε να γλιτώσετε περιττή ταλαιπωρία, ειδικά για εσάς που κάνετε συχνά αστικές μετακινήσεις, και τα «σταμάτα-ξεκίνα» είναι μία διαρκής πραγματικότητα.

    Στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Hyundai η αντικατάσταση των φθαρτών εξαρτημάτων όπως ο δίσκος, το πλατώ και το ρουλεμάν του συμπλέκτη γίνονται γρήγορα και οικονομικά, καθώς η εγγυημένη εργασία και τα γνήσια ανταλλακτικά συνδυάζονται με μία πολύ καλή έκπτωση 20%.

    Η καλή ορατότητα σημαίνει και ασφάλεια στο δρόμο

    AFTER SALES HYUNDAI ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΕΣΗ Hyundai προσφέρει ως το τέλος Ιουνίου -20% ειδική έκπτωση για την αντικατάσταση των υλακοθαριστήρων σας.

    Οι καιρικές συνθήκες, η έντονη καλοκαιρινή ζέστη, η σκόνη και τα υπολείμματα εντόμων δυσκολεύουν την λειτουργία των μάκτρων των υαλοκαθαριστήρων. Όταν σταματούν να επιτελούν αποτελεσματικά τον ρόλο τους η αντικατάσταση τους επιβάλλεται.

    Oι γνήσιοι υαλοκαθαριστήρες Hyundai, είναι σχεδιασμένοι και εφαρμόζουν τέλεια, λειτουργούν αποτελεσματικά, έχουν και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Έτσι, διατηρούν το παρμπρίζ καθαρό συμβάλλοντας no matter what σε καλύτερη ορατότητα και ασφάλεια στις μετακινήσεις σας (μέρα ή νύχτα). Και σε αυτή την κατηγορία αναλώσιμων-ανταλλακτικών η Hyundai, ως τέλος Ιουνίου, προσφέρει -20% ως ειδική έκπτωση αντικατάστασης των υαλοκαθαριστήρων του αυτοκινήτου σας.

    Δωρεάν έλεγχος μπαταρίας & ειδικές προσφορές για γνήσια μπαταρία Hyundai

    AFTER SALES HYUNDAI ΜΠΑΤΑΡΙΕΣΟι γνήσιες μπαταρίες της Hyundai είναι σχεδιασμένες με βάσει τις προδιαγραφές που απαιτεί ο κινητήρας και έχουν 3 χρόνια εγγύηση.

    Ένας από τους συνηθέστερους λόγους ακινητοποίησης ενός αυτοκινήτου είναι η άδεια μπαταρία. Ένα φαινόμενο που και λόγω της πολύμηνης αδράνειας των αυτοκινήτων μας, πολλαπλασιάστηκε. Ένα πρόβλημα που δημιουργείται και λόγω των υψηλών απαιτήσεων (σε ανάλωση ενέργειας) στα σύγχρονα μοντέλα με τους κινητήρες Start/Stop & τα πολλά περιφερειακά συστήματα ασφαλείας.

    Στο δίκτυο των επίσημων συνεργατών Hyundai, μπορούν να ελέγξουν δωρεάν την μπαταρία σας. Θα μετρήσουν με ειδικά διαγνωστικά, το capacity της και θα σας συμβουλέψουν για το αν και πότε θα χρειαστεί να την αντικαταστήσετε.

    Φυσικά, αν πρόκειται να προχωρήσετε σε αντικατάσταση της, αξίζει να γνωρίζετε πως πέρα από τις προσφορές που ισχύουν ως τέλος Ιουνίου και τις κάνουν ακόμη ελκυστικότερες, οι γνήσιες μπαταρίες Hyundai, κατασκευάζονται με την πιο σύγχρονη τεχνολογία, εφαρμόζουν ιδανικά και είναι σχεδιασμένες με βάση τις προδιαγραφές που απαιτεί ο κινητήρας και τα ηλεκτρονικά συστήματα του δικού σας μοντέλου Hyundai. Στα extra πλεονεκτήματα τους και η εγγύηση 3 χρόνων (που τις συνοδεύει) χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων.

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES