Με το προνομιακό πακέτο προσφορών της Ford, το αυτοκίνητό σου θα είναι ετοιμοπόλεμο για χαλαρές βόλτες και διακοπές, με τη σιγουριά και την ασφάλεια της Ford

    Έτοιμοι για καλοκαίρι με την υπογραφή της Ford

    10170 Επισκέψεις στο άρθρο

    Ένα ολοκληρωμένο πακέτο προσφορών για την άνοιξη και το καλοκαίρι με δωρεάν υπηρεσίες και ελέγχους για το αυτοκίνητό σας, καθώς επίσης και προνομιακές τιμές για χρηστικά αξεσουάρ που θα σας κάνουν τη ζωή εύκολη. Αυτός είναι ο κόσμος της Ford!

    Το καλοκαίρι έφτασε, οι μετακινήσεις είναι πιο ελεύθερες και οσονούπω δεν θα υπάρχει κανένας περιορισμός. Τώρα, λοιπόν, ένα βήμα πριν τις χαλαρές βόλτες και τις διακοπές, είναι πιο σημαντική από ποτέ η συντήρηση του Ford σας, ώστε να έχετε την ευκαιρία με ασφάλεια και σιγουριά να αναπληρώσετε όλα όσα θεωρούσατε δεδομένα και βάλατε στην άκρη για καιρό. Και όλα αυτά, κλείνοντας ραντεβού online από το smartphone ή τον υπολογιστή σας για έξτρα έκπτωση 10 ευρώ!

    Νιώσε ασφαλής & «δροσερός», με δωρεάν 100% μπαταρία

    Τώρα έχετε τη δυνατότητα δωρεάν ελέγχου και φόρτισης της μπαταρίας του αγαπημένου σας αυτοκινήτου στο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο Ford της προτίμησης σας. Σωστά διαβάσατε… δωρεάν! Και επειδή βασική προτεραιότητα της Ford, την οποία έχει περάσει και στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της, είναι η ικανοποίηση του κατόχου και σκοπός της είναι να χτίζει σχέσεις αξίας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες, παράλληλα με την επίσκεψη μπορεί να γίνει ένας ολοκληρωμένος, λεπτομερής έλεγχος σε νευραλγικά σημεία του αυτοκινήτου σας (φρένα, ανάρτηση, ευθυγράμμιση και ελαστικά) από εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους, έμπειρους σε μοντέλα της Ford μηχανικούς. Έτσι, θα ξέρετε ότι το αυτοκίνητό σας είναι έτοιμο για ασφαλείς μετακινήσεις, όποτε κι αν το χρειαστείτε. Με την σιγουριά που αποπνέει το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Ford.

    Επιπρόσθετα, με τις ανοιξιάτικες αλλεργίες να είναι στο ζενίθ και τις θερμοκρασίες να παίρνουν την ανιούσα, τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να συνδυάσετε την προγραμματισμένη σας επίσκεψη με έναν πλήρη έλεγχο και καθαρισμό του συστήματος κλιματισμού του Ford σας, συμπεριλαμβανομένης της επιθεώρησης της απόδοσής του. Έτσι, διασφαλίζετε την καλύτερη δυνατή λειτουργία του aircondition, ενώ μένει μία μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας στο εσωτερικό του αυτοκινήτου για να χρησιμοποιείτε άφοβα το κλιματιστικό.

    Το μόνο που έχετε να κάνετε, για να γίνει η φόρτιση της μπαταρίας του αυτοκινήτου σας χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση, ή να γίνει ο πλήρης τεχνικός έλεγχος στους τροχούς ή και στο aircondition, είναι να προγραμματίσετε το ραντεβού σας σε ένα Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο Ford. Ιδανικά θα μπορούσατε να κάνετε την κράτηση του ραντεβού  ηλεκτρονικά μέσω του Ford λογαριασμού σας 24 ώρες την ημέρα 7 ημέρες την εβδομάδα,κερδίζοντας έκπτωση 10 ευρώ!

    Πείτε «αντίο» σε αλλεργίες και ζέστη και νιώστε τη μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας στο εσωτερικό του αυτοκινήτου μετά από έναν πλήρη καθαρισμό και συντήρηση του κλιματιστικού
    Πείτε «αντίο» σε αλλεργίες και ζέστη και νιώστε τη μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας στο εσωτερικό του αυτοκινήτου μετά από έναν πλήρη καθαρισμό και συντήρηση του κλιματιστικού.

    Κάν` το ακόμα πιο πρακτικό με αξεσουάρ Ford

    Το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Ford προσφέρει μια πλούσια λίστα από γνήσια αξεσουάρ για όλη την γκάμα της, περιλαμβάνοντας λύσεις που αναβαθμίζουν την πρακτικότητα, την εμφάνιση και τους χώρους.

    Πάρτε για παράδειγμα τα πατάκια: είναι ένα από τα εξαρτήματα της καμπίνας που δέχεται καθημερινά καταπόνηση με πίεση και τριβή από τα παπούτσια μας, αλλά και πετραδάκια, χώμα και άμμο, ή ακόμη λάσπη και νερό! Τα ποιοτικά και ανθεκτικά στον χρόνο γνήσια πατάκια παντός καιρού της Ford είναι ειδικά σχεδιασμένα για να ταιριάζουν τέλεια και να προστατεύουν την μοκέτα πατώματος του Ford σας από την υγρασία και τη βρωμιά, ενώ διατηρούν και το πρεστίζ του αυτοκινήτου σας έχοντας το λογότυπου τα αυτοκινήτου σας, αλλά και τις κατάλληλες οπές για να σταθεροποιούνται στα σχετικά «stop» που υπάρχουν στο πάτωμα.

    Προσθέτοντας στην λίστα και την ειδική επένδυση για το πάτωμα του χώρου αποσκευών της Ford, που είναι σχεδιασμένη για το μέγεθος και το σχήμα του αυτοκινήτου σας, έχετε την τέλεια προστασία σε καμπίνα και πορτ-μπαγκάζ. Το συγκεκριμένο αξεσουάρ, που η προτεινόμενη τιμή λιανικής του ξεκινάει από ¤61,2 με ΦΠΑ μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και ως προστατευτικό για τις υπόλοιπες αποσκευές σας ώστε να τις διατηρήσετε καθαρές και στεγνές.

    Για πιο ειδικές μεταφορές, υπάρχει το κουτί αποθήκευσης για τον χώρο φόρτωσης, που είναι στην ουσία ένα σετ δύο τεμαχίων το οποίο αποτελείται από δύο μονωμένα κουτιά για ζεστό και κρύο και ένα κουτί μεταφοράς με αφαιρούμενο χώρισμα. ¶ρα, στην παραλία θα μπορείτε να πάρετε και το ζεστό φαγητό και το κρύο νερό, δίπλα-δίπλα χωρίς το ένα να επηρεάζει το άλλο. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής του είναι 124 ευρώ με ΦΠΑ, ταιριάζει σε οποιοδήποτε μοντέλο Ford και είναι ιδιαίτερα βολικό για τους ιδιοκτήτες του Ford Puma καθώς ταιριάζει στο MegaBox!

    Πάμε στους λάτρεις της ποδηλασίας, μιας και οι βόλτες με το ποδήλατο έγιναν νέα μόδα λόγω της κατάστασης που βιώσαμε. Πλέον, η πίσω σχάρα ποδηλάτου της Ford, που μπορεί να φιλοξενήσει ανάλογα με το μέγεθος της έως και 3 ποδήλατα, προσφέρεται με προτεινόμενη τιμή λιανικής από 373,88 ευρώ με ΦΠΑ. Έχει ελαφρά κλίση για εύκολη πρόσβαση στην εκκίνηση, τοποθετείται εύκολα στη ράβδο ρυμούλκησης και μπορεί να μεταφέρει και ηλεκτρικά ποδήλατα.

    Κλείνοντας, μην ξεχνάτε πως, ο καλύτερος τρόπος για να διατηρούνται στο μέγιστο οι επιδόσεις, η απόδοση και η ασφάλεια του Ford σας είναι η σωστή  συντήρησή του και επιλέγοντας το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Ford μπορείτε να επωφεληθείτε υπηρεσίες που σας γλιτώνουν χρόνο και  κυρίως χρήμα. Εκεί που οι μηχανικοί εκπαιδεύονται και εξειδικεύονται στα μοντέλα της φίρμας, γνωρίζοντας την παραμικρή λεπτομέρεια του αυτοκινήτου σας.

    Και μην ξεχνάτε… κλείστε online το ραντεβού σας μέσω του επίσημου site της Ford (Κλείστε Ηλεκτρονικά το Ραντεβού σας μέσα από την ιστοσελίδα της Ford I Ford GR) και κερδίστε έκπτωση 10 ευρώ!

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES