Renault Total Care 5 Plus: Εργοστασιακή φροντίδα Renault με όφελος έως και 30%

    10152 Επισκέψεις στο άρθρο

    Το πρωτοποριακό after sales πρόγραμμα, Renault Total Care 5 Plus, εξασφαλίζει σε όλους τους κατόχους Renault με μοντέλα 5 ετών και άνω, ξεγνοιασιά, ασφάλεια μα και εκπτωτικά οφέλη, για εγγυημένη φροντίδα του αυτοκινήτου τους.
     

    To καλοκαίρι είναι "εδώ", oι παραλίες άνοιξαν, οι βόλτες ξεκίνησαν. Οι προετοιμασίες για οικογενειακές ή και ατομικές εξορμήσεις βρίσκονται στο απόγειό τους. Φέτος δεν αφήνουμε τίποτε "στην τύχη", δεν χάνουμε ούτε μία μέρα από αναποδιές που μπορούν να προβλεφθούν.

    Για την άνεση, την ξεγνοιασιά, αλλά κυρίως για την ασφάλεια όλων, η ανάγκη για ένα καλά συντηρημένο αυτοκίνητο (σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή του) έχει ιδιαίτερη σημασία. Για τη Renault, με τα υψηλά επίπεδα ικανοποίησης κατόχου (στις αντίστοιχες έρευνες) όλα αυτά αποτελούν προτεραιότητα και βασικά συστατικά του σχεδιασμού των After sales υπηρεσιών της.

    Το Renault Total Car 5 Pluς δίνει την ευκαιρία στους ιδιοκτήτες Renault, 5 ετών και άνω, να ελέγξουν δωρεάν 25 σημεία στο αυτοκίνητο τους.Το Renault Total Car 5 Pluς δίνει την ευκαιρία στους ιδιοκτήτες Renault, 5 ετών και άνω, να ελέγξουν δωρεάν 25 σημεία στο αυτοκίνητο τους.


    Τώρα που το καλοκαίρι πλησιάζει, ιδιαίτερη έμφαση δίνεται σε όλα τα συστήματα που θα πρέπει να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες απαιτήσεις που προκύπτουν από τις ανοδικές θερμοκρασίες περιβάλλοντος και πιο συγκεκριμένα στο Air Condition και στον καθαρισμό αυτού για ένα άνετο, αλλά και υγιεινό ταξίδι. Και ο έλεγχος της μπαταρίας όμως είναι απαραίτητος μιας και το κρύο του χειμώνα και η επι μακρόν ακινησία του αυτοκινήτου, την έχει ταλαιπωρήσει ή και «αδειάσει». Παράλληλα στην περίπτωση που χρειαστεί κάποια επισκευή, οι κάτοχοι Renault, μπορούν να επωφεληθούν από τις εξαιρετικές τιμές, κρατώντας πάντα σταθερή την υψηλή ποιότητα διάγνωσης ή αντικατάστασης, που προσφέρει κάθε ένα από τα εκπαιδευμένα μέλη του επίσημου δικτύου επισκευαστών της δημοφιλούς εταιρείας.

    Renault Total Care 5+ και όφελος ως και 30%

    Στην περίπτωση που το αυτοκίνητό έχει ξεπεράσει τα 5 χρόνια, η Renault έχει φροντίσει να δημιουργήσει ειδικά πακέτα συντήρησης και επισκευής με αξία από 58¤ και με το συνολικά όφελος για τον πελάτη να αγγίζει έως και το 30%. Στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της, οι πελάτες θα βρουν την απόλυτη φροντίδα, με γνήσια ανταλλακτικά, εγγύηση και υψηλή ποιότητα εργασίας.

    Συγκεκριμένα το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

    • Λιπαντικό service (αντικατάσταση λαδιών και φίλτρου λαδιού),
    • Τακτικό service (αντικατάσταση λαδιών, φίλτρο λαδιού, φίλτρου αέρα και μπουζί)
    • Αντικατάσταση ιμάντα χρονισμού
    • Αντικατάσταση τακακιών, αμορτισέρ, συμπλέκτη, υαλοκαθαριστήρων, μπαταρίας κ.λ.π.
    • Καθαρισμό A/C

    Σημειώστε πως, τα πακέτα περιλαμβάνουν ανταλλακτικά, λιπαντικά Castrol, εργασία και ΦΠΑ σε προνομιακές τιμές, με απόλυτη διαφάνεια και εργοστασιακή εγγύηση.
     

    Για τη Renault, με τα υψηλά επίπεδα ικανοποίησης κατόχου (στις αντίστοιχες έρευνες) όλα αυτά αποτελούν προτεραιότητα και βασικά συστατικά του σχεδιασμού των After sales υπηρεσιών της.Για τη Renault,τα υψηλά επίπεδα ικανοποίησης κατόχου αποτελούν προτεραιότητα και βασικά συστατικά του σχεδιασμού των After sales υπηρεσιών της.

    Δείτε αναλυτικά τα πακέτα Renault Total Care 5+ για το Renault σας εδώ.
     

    Σε κάθε περίπτωση στην ιστοσελίδα www.renault.gr ο πελάτης μπορεί να βρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα νέα μοντέλα και να αναζητήσει τον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Renault & Dacia που τον εξυπηρετεί, για να οδηγήσει το αγαπημένο του μοντέλο ή να επισκευάσει το Renault ου, κατόπιν ραντεβού και πάντα με ειδική μέριμνα για την διασφάλιση της υγείας. Παράλληλα, η επικοινωνία μπορεί να γίνει, με ασφάλεια, και από την 24ωρη δωρεάν τηλεφωνική Info Line 800 11 11011.
     

    Πλήρης γκάμα αξεσουάρ για κάθε ανάγκη

    Για τους κατόχους Renault, αλλά και Dacia, υπάρχει μία μεγάλη λίστα από επώνυμα αξεσουάρ (μπάρες οροφής, κοτσαδόροι, μπαγκαζιέρες, βάσεις μεταφοράς κ.λπ.). Τώρα, είναι μια καλή ευκαιρία, να εξοπλίσετε το δικό σας Renault ή Dacia, με όλα όσα θα χρειαστείτε πριν τις μικρές ή και μεγάλες, εξορμήσεις σας.

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES