Νέα εποχή για την Nissan Κυριακούδης!

4409 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/2/2021

Mετρά 3 δεκαετίες επιτυχίας με το όνομα Nissan. Η Nissan Κυριακούδης έχει επενδύσει πολύ στη σχέση της με τους κατόχους της μάρκας. Φέτος κάνει ένα βήμα παραπάνω αφού σε νέο σύγχρονο χώρο θα εκθέτει και μοντέλα Renault-Dacia.

 

Η Nissan Κυριακούδης έχει κερδίσει το να βρίσκεται, επί σειρά ετών, ψηλά στην προτίμηση των αγοραστών μα και των κατόχων της δημοφιλούς ιαπωνικής μάρκας.

Στη νέα εποχή της, η γνωστή επιχείρηση εντάσει στα επιχειρηματικά της πλάνα μία ακόμη δημοφιλή ,γαλλική αυτή την φορά, μάρκα (Renault-Dacia). Στα πλαίσια αυτά το Autotriti μίλησε με τον επικεφαλής της, Κο Κώστα Κυριακούδη ο οποίος μας μιλά περιγράφοντας πεπραγμένα, νέα σχέδια και τάσεις της αγοράς όπως τις βλέπει.

30 χρόνια συνώνυμη με το όνομα Nissan!

Η Nissan Κυριακούδης αποτελεί επίσημο αντιπρόσωπο της ιαπωνικής μάρκας για την ελληνική αγορά από το 1991 διαθέτοντας τμήμα πωλήσεων, αλλά και after sales. Με την πάροδο των ετών η εταιρία επένδυσε σε εγκαταστάσεις και εξοπλισμό θέλοντας να συνεχίσει να επεκτείνει συνεχώς τις εργασίες της. Όπως τονίζει ο Κος Κυριακούδης: «Το 2009 κάναμε το μεγάλο βήμα και δημιουργήσαμε τον δικό μας ιδιόκτητο εκθεσιακό χώρο στην οδό Θηβών, ενώ παράλληλα με την πάροδο των ετών εξελίξαμε τον εξοπλισμό και τις εγκαταστάσεις του συνεργείου, έτσι ώστε να είμαστε πάντα ανταγωνιστικοί και να παρέχουμε άριστες και ποιοτικές υπηρεσίες.

Την εφετινή χρονιά,
σχεδιάσαμε και κάνουμε ένα βήμα παραπάνω, αφού εντάξαμε στην εταιρία μας μία ακόμη δημοφιλή μάρκα, την RenaultDacia, όλα τα καινούργια μοντέλα της οποίας το κοινό θα μπορεί να τα βρεί και να τα οδηγήσει (test drive) σε έναν νέο σύγχρονο εκθεσιακό χώρο ο οποίος σε πολύ λίγο θα είναι πλήρως έτοιμος».

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες & ευελιξία λύσεων! Oδηγούν σε max Ικανοποίηση κατόχου

Σύμφωνα με τον κ. Κυριακούδη,
«Μία επιχείρηση πρέπει να εξυπηρετεί τους πελάτες της σε ότι αναζητούν. Είτε αυτό αφορά την αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, είτε την αγορά ενός καινούριου, είτε την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών after sales. Εμείς μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας σε όλους τους τομείς.

Πέρα από την έκθεση με τα καινούρια αυτοκίνητα, διαθέτουμε
μεγάλη γκάμα με μεταχειρισμένα, η οποία αποτελείται από αυτοκίνητα που είναι πολύ προσεκτικά επιλεγμένα. Προσφέρουμε ευελιξία και ευκολίες στους πελάτες μας, έχοντας συνάψει συνεργασίες με όλες τις τράπεζες, ενώ παράλληλα προσφέρουμε ένα από τα πιο χαμηλά και ανταγωνιστικά επιτόκια της αγοράς.

Επιπλέον δίνουμε λύσεις και στον τομέα της χρονομίσθωσης – leasing συμπεριλαμβανομένων και τα προγραμμάτων που προσφέρει η Nissan, τα οποία διευκολύνουν την λιανική πώληση, αλλά και την πώληση επαγγελματικών μοντέλων.

Ωστόσο, η μεγάλη μας επένδυση είναι στον τομέα των after sales υπηρεσιών. Παρέχουμε πλήρεις και ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαθέτοντας σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, με αποτέλεσμα να έχουμε κερδίσει όλα αυτά τα χρόνια την ικανοποίηση και την εμπιστοσύνη των κατόχων Nissan-πελατών μας. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι η εταιρία μας βρίσκεται σταθερά, την τελευταία δεκαετία, στην πρώτη δεκάδα στις πωλήσεις ανταλλακτικών Nissan».

Το Qashqai είναι ο ηγέτης στην κατηγορία crossover

Η Nissan είναι μία από τις κορυφαίες μάρκες παγκοσμίως, προσφέροντας στο κοινό αυτοκίνητα τεχνολογικά προηγμένα, ασφαλή και αξιόπιστα. Ένα μοντέλο που έχει συμβάλει τα μέγιστα για αυτή την επιτυχία είναι το Qashqai, το οποίο θεωρείται ο best seller-ηγέτης στην κατηγορία των crossover.

Όχι τυχαία μα ας δούμε τι μας λέει γι αυτό ο Κος Κυριακούδης. «
Το Qashqai είναι το πρώτο αυτοκίνητο της κατηγορίας αυτή. Στην ουσία πρόκειται για το μοντέλο που την δημιούργησε. Αυτό έχει ως πλεονέκτημα ότι είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Όταν οι υπόλοιπες εταιρίες έβγαλαν για πρώτη φορά το αντίστοιχο crossover τους, το Qashqai βρισκόταν ήδη στην δεύτερη γενιά του. Επίσης, θεωρείται και ένα από τα καλύτερα στην κατηγορία του, αφού δεν είναι τυχαίο ότι έχει και υψηλή τιμή μεταπώλησης. Δηλαδή, έχει αποκτήσει ένα καλό όνομα στην αγορά, με αποτέλεσμα το κοινό να το αναζητά και ως καλή λύση μεταχειρισμένου».

Όλα οδηγούν προς την ηλεκτροκίνηση

Το πετρέλαιο κίνησης σύντομα θα καταργηθεί ενώ όλες οι εταιρίες ετοιμάζονται για την εποχή της ηλεκτροκίνησης. Η Nissan ακολουθώντας τις εξελίξεις έχει δημιουργήσει τα πρώτα της plug in hybrid μοντέλα, αλλά και τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα. Πως όμως έχει υποδεχθεί αυτή την αλλαγή το ελληνικό αγοραστικό κοινό;

Όπως τονίζει ο κ. Κυριακούδης
«Το plug in hybrid είναι σίγουρα το μέλλον. Είναι δεδομένο ότι η ηλεκτροκίνηση θα κυριαρχήσει. Ο κόσμος δείχνει ότι την αγκαλιάζει και την αποδέχεται, ωστόσο με τα σημερινά δεδομένα, που δεν υπάρχει ένα επαρκές δίκτυο φόρτισης στην Ελλάδα, το plug in hybrid είναι το πρώτο βήμα, ώστε μακροπρόθεσμα, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα να κυριαρχήσουν και στην ελληνική αγορά.

Η
Nissan βαδίζει με σταθερά βήματα προς αυτή την αλλαγή, διαθέτοντας το Leaf, με την 60αρα μπαταρία, που προσφέρει μεγαλύτερη οικονομία, ενώ σύντομα θα έρθει και το Arigia, το ηλεκτρικό crossover. Πέρα από αυτά, η ηλεκτροκίνηση κερδίζει οπαδούς και στον χώρο του επαγγελματικού αυτοκινήτου, αφού αρκετές εταιρίες θέλοντας να βελτιώσουν το οικολογικό τους προφίλ, αποφασίζουν να ανανεώσουν τους στόλους τους με ηλεκτρικά αυτοκίνητα».

Το 2021 θα είναι καλύτερο

Η πανδημία χτύπησε ξαφνικά και απρόσμενα την παγκόσμια αγορά, μην αφήνοντας ανεπηρέαστο και τον κλάδο του αυτοκινήτου. Όλες οι εταιρίες είχαν απώλειες, το ίδιο και η Nissan Κυριακούδης. «Η πανδημία επηρέασε και εμάς σε μεγάλο βαθμό. Ένα μεγάλο κομμάτι του πελατολογίου μας που είναι οι εταιρίες ενοικιάσεων έμεινε στάσιμο, αφού λόγω της κρίσης στον τουρισμό δεν ανανέωσαν τους στόλους τους και δεν συντήρησαν τα υπάρχοντα αυτοκίνητα. Μάλιστα ακόμα βρίσκονται σε μία στάση αναμονής και για το καλοκαίρι του '21. Επιπλέον, λόγω της στρατηγικής μας θέσης (σ.σ. εδρεύει στο Πειραιά), έχουμε συνάψει direct συνεργασίες λιανικής με καταστήματα σε αρκετά νησιά, τα οποία και αυτά λόγω της πανδημίας είδαν τις πωλήσεις τους να μειώνονται», λέει ο κ. Κυριακούδης, ωστόσο εκφράζει την αισιοδοξία του για τη νέα χρονιά λέγοντας, «σε σχέση με το τι περιμέναμε μετά τους πρώτους μήνες της πανδημίας, οι πωλήσεις έχουν διατηρηθεί σε αξιοπρεπή επίπεδα και είμαι αισιόδοξος ότι η χρονιά που διανύουμε θα είναι καλύτερη. Αν και υπάρχει μία τάση αναμονής στο κόσμο, λόγω μιάς γενικής ανασφάλειας, πιστεύω ότι τα νούμερα θα είναι και πάλι ικανοποιητικά».