Ο ετήσιος καλοκαιρινός έλεγχος του αυτοκινήτου σας είναι απαραίτητος, ώστε να απολαύσετε τις διακοπές σας χωρίς κάποιο απρόοπτο και να διασφαλίσετε καλύτερες συνθήκες υγιεινής

Top επιλογές καλοκαιρινού εξουσιοδοτημένου service!

4527 Επισκέψεις στο άρθρο

Για να έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε τις διακοπές σας χωρίς κάποιο απρόοπτο θα πρέπει να εξασφαλίσετε ότι το αυτοκίνητό σας είναι απόλυτα λειτουργικό και ασφαλές. Έτσι λοιπον είναι απαραίτητος ο ετήσιος καλοκαιρινός έλεγχος. Δείτε κάποιες εξαιρετικές επιλογές εξουσιοδοτημένων συνεργείων για να διαλέξετε ανάλογα την μάρκα του αυτοκινήτου σας.

Το καλοκαίρι το αυτοκίνητό σας και ειδικά συγκεκριμένα μέρη του «δουλεύουν υπερωρίες». Η μπαταρία δέχεται περισσότερη καταπόνηση όταν γίνεται χρήση κλιματιστικού, η ρευστότητα των υγρών φρένων επηρεάζεται από κάθε μεταβολή του κλίματος, όπως και η απόδοση του ψυκτικού υγρού του ψυγείου. Αλλαγή δεδομένων έχουμε βέβαια συνολικά και από το αυξημένο βάρος φόρτωσης, που επηρεάζει φρένα, ανάρτηση και διαφοροποιεί την οδηγική συμπεριφορά του αυτοκίνητου.

Kοινοποίησε το »

Πρόκειται μάλιστα, μόνο για ενδεικτικούς παράγοντες με άμεση επιρροή στη λειτουργία του οχήματος, γεγονός που αναδεικνύει και την αξία του εγγυημένου ελέγχου του, ειδικά αυτή την εποχή. Κανείς δεν θέλει να βρεθεί αντιμέτωπος με αναπάντεχα συμβάντα σε τέτοιες περιόδους, τα οποία και «απειλούν» από την ξεγνοιασιά του, μέχρι και την ασφάλεια τη δική του και της οικογένειάς του. Ως εκ τούτου, κάθε οδηγός θα πρέπει να «οδηγείται» σε αξιόπιστες λύσεις. Λύσεις που προσφέρονται μέσω κάποιων δικτύων (επίσημων συνεργατών) μαρκών, όπως ο δωρεάν εποχικός έλεγχος.

Για εποχικό έλεγχο μόνο σε εξουσιοδοτημένα

Είναι επομένως, η κατάλληλη περίοδος για να επισκεφθεί κανείς, ένα συνεργείο και φυσικά εξουσιοδοτημένο, αφού πέραν των υπολοίπων οφελών για το αυτοκίνητό μας, τα περισσότερα δίκτυα όλων των αντιπροσωπειών, προσφέρουν τον καλοκαιρινό έλεγχο του αυτοκινήτου, εντελώς δωρεάν, με έξτρα παροχές, αλλά και εκπτώσεις για άλλες υπηρεσίες και προϊόντα (π.χ. ανταλλακτικά). 

Το σύνολο λοιπόν των εξουσιοδοτημένων συνεργείων, όλων των εταιρειών, διαθέτουν συγκεκριμένα «πακέτα» ελέγχων ανάλογα με την περίοδο του χρόνου, αλλά φυσικά και με το ίδιο το αυτοκίνητο, καθώς ποικίλουν, ανάλογα με τον τύπο ή ακόμα και τα χιλιόμετρα του κάθε οχήματος.

Παρακάτω παρουσιάζουμε μερικά από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία που θα φροντίσουν για την καλή συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σας. Κάθε ένα από αυτά ξεχωρίζει για την άριστη τεχνογνωσία πάνω στην επισκευή των αυτοκινήτων της μάρκας, τηρούν τους όρους του κατασκευαστή, χρησιμοποιούν γνήσια ανταλλακτικά και εγγυώνται το άψογο αποτέλεσμα και την άριστη εξυπηρέτηση.   

Kοινοποίησε το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES