Κρητίδης σημαίνει Opel

    4537 Επισκέψεις στο άρθρο

    ο συνεργείο Κρητίδης & Σία ΟΕ εδρεύει στον Νέο Κόσμο από τις αρχές των ΅60s, ενώ από το 1985 αποτελεί εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Opel! Ο δημιουργός της εταιρείας κ. Γιάννης Κρητίδης ίδρυσε ένα συνεργείο αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση
    αυτοκινήτων Opel, ορμώμενος από την αγάπη του για την μάρκα.

    Με βασικό άξονα τον σεβασμό στον πελάτη και την συνέπεια απέναντί του έχει καταφέρει να χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας μαζί του, μέσα στα χρόνια.

    Το προσωπικό του αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνικούς που έχουν σαν αποστολή τους να παρέχουν βέλτιστη εξυπηρέτηση και τεχνογνωσία  και να βρίσκονται πάντα στη διάθεσή σας όταν χρειάζεστε συμβουλή ή υποστήριξη. Το προσωπικό εκπαιδεύεται συνεχώς και ενημερώνεται έτσι ώστε να προσαρμόζεται στις νέες τεχνολογίες και τις ανάγκες των αυτοκινήτων της Opel.

    Επισκεφθείτε την Opel Κρητίδης και γνωρίστε το αυθεντικό Service της Opel. Εκεί θα βρείτε γνήσια ανταλλακτικά Opel, άριστη τεχνογνωσία και λογικές τιμές! Στην Opel Κρητίδης απολαμβάνεται σεβασμό και συνέπεια με απόλυτη εξειδίκευση απόρροια των τόσων χρόνων εμπειρίας.

    Πιο συγκεκριμένα το επισημο, εξειδικευμένο service Opel της Κρητίδης & Σία ΟΕ προσφέρει:

    Πιστοποιημένο Συνεργείο LPG- CNG:

    • Για συντήρηση του Opel με εργοστασιακό LPG ή CNG
    • Για εγκατάσταση LPG ή CNG, με 0% προκαταβολή και έως 12 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα
    • Πιστοποιημένος εγκαταστάτης από τη ΔΕΠΑ
    • Μηχανολογικό Έλεγχο-Διάγνωση
    • Ηλεκτρολογικός Έλεγχος
    • Προετοιμασία Κ.Τ.Ε.Ο.
    • Κάρτα Ελέγχου Καυσαερίων
    • Εποχιακό Ελεγχο

    Επιπλέον στην Opel Κρητίδης μπορείτε να βρείτε υπηρεσίες και προιόντα όπως:

    Ετήσιος Έλεγχος (Service): Είναι σημαντικό να κάνετε τον ετήσιο έλεγχο του Opel σας, διασφαλίζοντας τις επιδόσεις του και την ασφάλειά σας. Μάθετε πως μπορείτε να επωφεληθείτε με έκπτωση έως και 30 %.
    Επιλεγμένα Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα: Σχέση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας και στο πρώτο...αλλά και στο επόμενο αυτοκίνητο σας. Διαλέξτε λοιπόν το νέο σας αυτοκίνητο σήμερα!
    Υπηρεσία Pick Up and Delivery: ¶ν ο χρόνος σας είναι περιορισμένος, επιλέξτε την υπηρεσία Pick Up and Delivery και αναλαμβάνουμε εμείς την μεταφορά του αυτοκινήτου σας!
    Υπηρεσίες Φανοποιείου: Το Opel σας λαμβάνει ολοκληρωμένες υπηρεσίες φανοποιίας και βαφής ενώ παύει να είναι πρόβλημα η αποζημίωση της ζημιάς!

    Όχημα αντικατάστασης: Παρέχεται ύστερα από συνεννόηση με τον πελάτη.

    Οικονομικά πακέτα συντήρησης Opel

    Αν το Opel σας είναι πάνω από 5 ετών απολαύστε τα προνόμια των πακέτων συντήρησης που σας προσφέρει η Opel με ειδικά διαμορφωμένες τιμές για αυτοκίνητα ηλικίας 5 έως 9 με έκπτωση 25% σε όλα τα γνήσια ανταλλακτικά, αλλά και για αυτοκίνητα 10 ετών και άνω την προνομιακή έκπτωση 30% σε όλα τα γνήσια ανταλλακτικά Service. Τώρα μπορείτε να επωφεληθείτε από τις ειδικές τιμές.

    Κρητίδης Κ. & ΣΙΑ ΟΕ: Κασομούλη 89, Αθήνα, Νέος Κόσμος

    Kοινοποίησε το »

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES