O ειδικός στο Toyota service

    4545 Επισκέψεις στο άρθρο

    Η επιχείρηση Χ. Κατσιπάνος - Θ. Πεταλίδης Ο.Ε. είναι μια έμπειρη, εξουσιοδοτημένη μονάδα service της Toyota που γνωρίζει τα πάντα γύρω από την επισκευή και φροντίδα του αυτοκινήτου σας.

    Κανείς δεν θα φροντίσει καλύτερα το Toyota σας από τους ανθρώπους του εξουσιοδοτημένου δικτύου Toyota Service. Οι τεχνικοί της Χ. Κατσιπάνος - Θ. Πεταλίδης Ο.Ε. γνωρίζουν σε βάθος κάθε τεχνική και κατασκευαστική λεπτομέρεια του Toyota σας. Έτσι του εξασφαλίζουν κορυφαία συντήρηση και service, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, με την τεχνογνωσία Toyota και φυσικά την παροχή γνήσιων ανταλλακτικών.

    Οι λέξεις τεχνογνωσία, εμπειρία, αξιοπιστία είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την Χ. Κατσιπάνος -     Θ. Πεταλίδης Ο.Ε. καθώς η επιχείρηση γνωρίζει τα πάντα γύρω από το service των μοντέλων της ιαπωνικής μάρκας. Το όνομά της είναι ταυτόσημο με αυτό της Toyota και καλύπτει το τρίπτυχο της επιτυχίας έχοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία (επενδύοντας στην συνεχόμενη εκπαίδευση), εμπειρία (έχοντας επισκευάσει εκατοντάδες αυτοκίνητα) και αξιοπιστία (προσφέροντας άριστη επισκευή με την σφραγίδα της Toyota).

    Προνόμια στο εξουσιοδοτημένο service της Χ. Κατσιπάνος - Θ. Πεταλίδης Ο.Ε.

    Εγγυημένη αξιοπιστία
    Το service γίνεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, με γνήσια ανταλλακτικά και την τεχνογνωσία Toyota. Στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο Toyota παρέχουμε για κάθε service εγγύηση εργασίας καθώς και 1 χρόνο εγγύηση ανταλλακτικών.

    Σιγουριά και ασφάλεια. Κάνοντας τα τακτικά service όπως ορίζει η Toyota, εξασφαλίζετε την απρόσκοπτη λειτουργία του αυτοκινήτου σας χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις ή βλάβες.

    Απόλυτη διαφάνεια. Κατόπιν ελέγχου θα λάβετε από τον εξειδικευμένο σύμβουλο της επιχείρησης πλήρη ενημέρωση για τις εργασίες ή και τα ανταλλακτικά που απαιτούνται καθώς και για το συνολικό κόστος του service ή της επισκευής του Toyota σας.

    Διατήρηση της αξίας του αυτοκινήτου. Οι πελάτες της Χ. Κατσιπάνος  - Θ. Πεταλίδης Ο.Ε. έχουν το πλήρες ιστορικό service του αυτοκινήτου τους, ένα σημαντικό πλεονέκτημα στη μεταπωλητική του αξία.

    Δωρεάν "check-up" στο Toyota σας. Η Χ. Κατσιπάνος  - Θ. Πεταλίδης Ο.Ε. διεξάγει δωρεάν οπτικό έλεγχο σε 20 σημεία του αυτοκινήτου σας. Σε κάθε επίσκεψη για την συντήρηση του Toyota σας ο ειδικευμένος τεχνικός πραγματοποιεί οπτικό έλεγχο μπροστά στα μάτια σας, ελέγχοντας εσωτερικά και εξωτερικά το αυτοκίνητό σας σε 20 διαφορετικά σημεία. Σημεία που για τους άλλους θα ήταν απλά λεπτομέρειες, για την συγκεκριμένη επιχείρηση είναι πολύ σημαντικά, γιατί έτσι προλαμβάνονται ξαφνικές βλάβες και εσείς απολαμβάνετε κάθε σας διαδρομή χωρίς έννοιες!

    Τέλος, θα σας δοθούν ειδικά προνόμια και τιμές για τυχόν εργασίες συντήρησης και επισκευής του αυτοκινήτου σου, με γνήσια ανταλλακτικά ή αξεσουάρ.

    Μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε στο συνεργείο προκειμένου να τους ενημερώσετε για τις εργασίες που ενδιαφέρεσθε και να κλείσετε ραντεβού για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.


    Χ. ΚΑΤΣΙΠΑΝΟΣ -Θ. ΠΕΤΑΛΙΔΗΣ Ο.Ε. – ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ 37, ΧΑΛΑΝΔΡΙ

    ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

    Kοινοποίησε το »

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES