Premium υπηρεσίες, νέας εποχής, Mercedes & Smart!

    4553 Επισκέψεις στο άρθρο

    40 χρόνια εμπειρίας με επένδυση σε εξοπλισμό & σύγχρονες εγκαταστάσεις στον Πειραιά. Με υψηλής τεχνικής κατάρτισης προσωπικό. Με after sales υπηρεσίες "νέας εποχής". Η Κ.ΔΑΛΑΚΟΓΛΟΥ Α.Ε. προσθέτει "πόντους στην ικανοποίηση & ασφάλεια κάθε κατόχου"!

    Όλοι γνωρίζουμε πως η Mercedes-Benz έχει να επιδείξει μια μακρόχρονη εμπειρία στην κατασκευή αξιόπιστων, τεχνολογικά προηγμένων και προπάντων, αποδοτικών οχημάτων σε όλες τις κατηγορίες. Όπως είναι φυσικό, τα οχήματα της έχουν και τις ανάλογες απαιτήσεις στην συντήρηση τους προκειμένου να διατηρήσουν τις επιδόσεις αλλά και την μεταπωλητική τους αξία, ψηλά!
    Αν έχετε λοιπόν Mercedes ή Smart και ανήκετε και εσείς σε εκείνους που θέλουν να είναι σίγουροι πως το τεχνολογικά προηγμένο αυτοκίνητο τους θα αντιμετωπιστεί από κατάλληλα καταρτισμένους τεχνικούς ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ-ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΡΚΑ και κάθε μοντέλο της, τότε θα πρέπει να επισκεφθείτε το εξουσιοδοτημένο συνεργείο Mercedes & Smart της Κ.ΔΑΛΑΚΟΓΛΟΥ Α.Ε..        

    Το συνεργείο Κ.ΔΑΛΑΚΟΓΛΟΥ Α.Ε. είναι μέλος του επίσημου δικτύου εξουσιοδοτημένων συνεργατών της δημοφιλούς premium μάρκας Mercedes-Benz. Μία επιχείρηση που διαθέτει περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στο service Mercedes Benz & Smart

    Η Ασφάλεια μου, το Συνεργείο μου!        

    Αυτό είναι το "μότο" (μήνυμα) της γνωστής επιχείρησης, το οποίο μέσα σε λίγες λέξεις αποτυπώνει την βασικότερη αξία την οποία "πρεσβεύει" η Κ.ΔΑΛΑΚΟΓΛΟΥ Α.Ε.. Αυτή  δεν είναι άλλη από την ασφάλεια του κατόχου της μάρκας (από το πως συναλλάσεται σε
    καθεστώς Clean & Safety με το προσωπικό της επιχείρησης ως και την εγγυημένα ασφαλή μετακίνηση του στο δρόμο με το αγαπημένο Mercedes του).

    Με επένδυση σε σύγχρονο εξοπλισμό, με μηχανήματα διάγνωσης και επισκευής, τελευταίας τεχνολογίας, που επιλέχθηκαν βάσει των αυστηρότερων Γερμανικών προδιαγραφών. Με σύγχρονες & άνετες εγκαταστάσεις στον Πειραιά. Με έμπειρο και υψηλά καταρτισμένο προσωπικό στις νέες τεχνολογίες διάγνωσης και συντήρησης. Και με υπηρεσίες "νέας εποχής" (top quality, digital ευκολίες, clean & safety περιβάλλον συναλλαγών και service). Η Κ.ΔΑΛΑΚΟΓΛΟΥ Α.Ε. προσθέτει "πόντους ικανοποίησης & ασφάλειας κατόχου", δικαιώνoντας την φήμη που έχει κατακτήσει –επί σειρά ετών- μεταξύ των κατόχων της γερμανικής μάρκας οι οποίοι την επιλέγουν καθώς βρίσκουν:

    •  τεχνογνωσία, αξιοπιστία & εγγύηση, σε εργασίες και ανταλλακτικά
    •  προτεραιότητα στις πραγματικές τους ανάγκες
    •  υποδειγματική τεχνική εξυπηρέτηση
    •  διαφάνεια στην κοστολόγηση ανταλλακτικών και εργασιών.

    Γνήσια και άμεσα διαθέσιμα ανταλλακτικά

    Με στόχο την πλήρη εξυπηρέτηση των αναγκών της Mercedes ή του Smart σας, η Κ.ΔΑΛΑΚΟΓΛΟΥ Α.Ε. διαθέτει μία πλήρη γκάμα ανταλλακτικών γνήσιων και aftermarket, υψηλής ποιότητας και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. ¶λλωστε, μην ξεχνάτε ότι τo σωστό ανταλλακτικό, η έγκαιρη αντικατάσταση μα και η «σωστή» τιμή είναι 3 άξονες που αφορούν κάθε κάτοχο που σέβεται την "κινητή περιουσία του".

    Mercedes – Benz Service Pass!

    Στο συνεργείο της Κ.ΔΑΛΑΚΟΓΛΟΥ Α.Ε. θα βρείτε διαθέσιμη και την ΝΕΑ υπηρεσία  Mercedes –Benz Service Pass, η οποία σας δίνει την δυνατότητα να κλείσετε από τώρα έως και 4 από τα επόμενα service του αυτοκινήτου σαςμε την τιμή που ισχύει σήμερα, και με μία μόνο συναλλαγή!
    Μάλιστα μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε δύο συμβόλαια συντήρησης, ανάλογα με τις ανάγκες σας.
    Πρόκειται για τα  ServiceCare και CompleteCare.

    Το πρώτο συμβόλαιο είναι ένα πρόγραμμα ευέλικτης κάλυψης που προσφέρει:

    • Κάλυψη για 2 έως 4 περιοδικές συντηρήσεις, Service A &Service B, ανεξάρτητα από την ηλικία του αυτοκινήτου & τα διανυθέντα χιλιόμετρα.
    • Εξασφάλιση των επόμενων τακτικών service με μία μόνο συναλλαγή ή βολικές μηνιαίες δόσεις.
    • Γνήσια ανταλλακτικά & αναλώσιμα της Mercedes-Benz.
    • Ενεργοποιημένη υπηρεσία κινητικότητας mobilo & 24ωρης οδικής βοήθειας σε περίπτωση βλάβης για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου.
     
    Από την άλλη, το CompleteCare είναι ένα πρόγραμμα πλήρους κάλυψης που προσφέρει:
    •  Κάλυψης περιοδική συντήρηση, εξαρτήματα φθοράς και απρόβλεπτες επισκευές
    •  Μηνιαίες δόσεις ή με μία μόνο πληρωμή
    •  Γνήσια ανταλλακτικά της Mercedes-Benz
    •  Ενεργοποιημένη υπηρεσία κινητικότητας mobilo& 24ωρης οδικής βοήθειας σε περίπτωση βλάβης για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου
    •  Ιδανική λύση για νεότερα οχήματα έως 2 ετών.
    Δείτε περισσότερα για το Mercedes - Benz Service Pass στο παρακάτω βίντεο

     

    Διεύθυνση: Λεωφ. Αθηνών - Πειραιώς 52, Πειραιάς

    ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

    Kοινοποίησε το »

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES