Premium υπηρεσίες με την υπογραφή της Citroën

    4541 Επισκέψεις στο άρθρο

    Η CITROËN VALSAMAKIS, ως έμπειρος & εξουσιοδοτημένος επισκευαστής της γαλλικής μάρκας, γνωρίζει τα πάντα γύρω από το service των μοντέλων της.
     

    Τι μπορεί να ζητήσει κανείς από ένα συνεργείο; Στην ουσία τα πράγματα είναι πολύ απλά. Καθένας μας ψάχνει έναν μηχανικό που μπορεί να εμπιστευτεί. Που θα είναι σίγουρος ότι θα επισκευάσει αξιόπιστα το αυτοκίνητό του και θα του πει αυτό που "είναι" και όχι αυτό που θέλει. Ένας τέτοιος μηχανικός είναι εκείνος που διαθέτει το απόλυτο expertise και το know how πάνω στην εκάστοτε μάρκα και που έχει επενδύσει χιλιάδες εργατοώρες πάνω στην επισκευή.


    ¶ρα το τρίπτυχο της επιτυχίας είναι το Τεχνογνωσία – Εμπειρία – Αξιοπιστία. Ειδικά όταν έχεις ένα αυτοκίνητο, μίας αξιόπιστης μάρκας τα αυτοκίνητα της οποίας διαθέτουν εξελιγμένη γαλλική τεχνολογία, με αποτέλεσμα η επισκευή τους να έχει απαιτήσεις.

    Η CITROËN VALSAMAKIS, γνωρίζει τα πάντα γύρω από το service του Citroën σας. Το όνομά της γνωστής επιχείρησης, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με αυτό της Citroën εδώ και πολλά χρόνια, δίνοντας της το προνόμιο να είναι μία από τις πρώτες επιλογές, για service, των κατόχων της μάρκας! Καλύπτει με το παραπάνω το τρίπτυχο της επιτυχίας έχοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία (επενδύοντας στην συνεχόμενη εκπαίδευση), εμπειρία (έχοντας επισκευάσει εκατοντάδες αυτοκίνητα) και αξιοπιστία (προσφέροντας άριστη επισκευή με την σφραγίδα της Citroën). Με την πρώτη επίσκεψη στο συνεργείο της CITROËN VALSAMAKIS θα βρείτε:
    • Τεχνογνωσία Citroën
    Το άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό μας θα σας υποδεχθεί και θα σας εξυπηρετήσει με συνέπεια, υπευθυνότητα και οικονομικά γιατί κανένας δεν ξέρει καλύτερα το Citroën σας από τους ειδικά εκπαιδευμένους τεχνικούς της Citroën.
    • 12 μήνες εγγύηση ανταλλακτικών - εργασιών
    Όλα τα ανταλλακτικά είναι σύμφωνα με με τις τεχνικές προδιαγραφές του κατασκευαστή και καλύπτονται με 12 μήνες εργοστασιακή εγγύησης καθώς και 12 μήνες εγγύηση εργασιών με γραπτό πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητας Citroën.
    • Check up αυτοκινήτου
    Με ένα πλήρη έλεγχο του αυτοκινήτου σας, θα έχετε την ευκαιρεία να γνωρίσετε ακριβώς την "υγεία" του δικού σας Citroën.

    Τέλος, θα σας δοθούν ειδικά προνόμια και τιμές για τυχόν εργασίες συντήρησης και επισκευής του αυτοκινήτου σας με γνήσια ανταλλακτικά ή αξεσουάρ. Σημειώστε πως στις εγκαταστάσεις του συνεργείου λειτουργεί και σύγχρονο φανοποιείο!

    Στην CITROËN VALSAMAKIS μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα  και από τις κορυφαίες προσφορές του εξουσιοδοτημένου δικτύου της Citroën όπως τα:

    - Citroën Economy Service που προσφέρει σε αυτοκίνητα Citroën ηλικίας από 5 έως 15 ετών, την αντικατάσταση μιας σειράς απαραιτήτων για την καλή λειτουργία του αυτοκινήτου αναλώσιμων, καθώς και ένα λεπτομερή έλεγχο του αυτοκινήτου με μόλις 125 ¤ (η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.Α., εργασία και ανταλλακτικά).

    - Citroën Clean 'n Safe, το ολοκληρωμένο πρόγραμμα απολύμανσης και ασφάλειας με μόλις με 50¤,  το οποίο περιλαμβάνει :
    • Έλεγχο ασφαλείας (με 20 σημεία ελέγχου),
    • Καθαρισμό του συστήματος κλιματισμού
    • Αντικατάσταση φίλτρου καμπίνας.

    ΔΩΡΕΑΝ: Η απολύμανση του αυτοκινήτου σας, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.


    Προσφορά: Αν επιλέξετε την CITROËN VALSAMAKIS για να πραγματοποιήσετε το σέρβις του αυτοκινήτου σας, οι τεχνικοί της εταιρίας σας προσφέρουν και δωρεάν έλεγχο και απολύμανση κλιματιστικού.

    Kοινοποίησε το »

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES