Car Center, One Stop Shop για Ford!

    4526 Επισκέψεις στο άρθρο

    Η Ford Car Center είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της δημοφιλούς μάρκας. Ότι ψάχνεις για Ford, το βρίσκεις. Για πώληση, συντήρηση, επισκευή επιβατικών & επαγγελματικών οχημάτων Ford. Με τεχνογνωσία 4 δεκαετιών και εγκαταστάσεις one stop shop για Ford! Car Center - Αφοί Καρανικόλα!

    Τα μοντέλα της Ford φημίζονται για τον σχεδιασμό, την αξιοπιστία και την προηγμένη τεχνολογία τους. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι η εταιρία φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων επιβατικών & επαγγελματικών αυτοκινήτων, παγκοσμίως.

    Προφανώς η συνταγή πέρα από καλά αυτοκίνητα (όπως χαρακτηρίζονται τα Best Seller μοντέλα της δημοφιλούς μάρκας) περιλαμβάνει και πολύ καλό σχεδιασμό Ικανοποίησης Κατόχου και μετά την πώληση. Αυτό που ονομάζουμε After Sales υπηρεσίες. Έτσι ένας επίσημος συνεργάτης Ford (όπως η Ford Car Center) μέσω της παροχής ανέπαφων υπηρεσιών Νέας Εποχής δίνει απόλυτη προτεραιότητα στην ευκολία, την ασφάλεια και τελικά στην ικανοποίηση του κατόχου, χτίζοντας μακροχρόνιες σχέσεις αξίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

    Οne Stop Shop για Ford, Car Center!

    Με αδιάλειπτη παρουσία στον κλάδο του αυτοκινήτου και τεχνογνωσία 4 δεκαετιών, η Car Center έχει δημιουργήσει ένα εξουσιοδοτημένο One Stop Shop συγκρότημα για τα αυτοκίνητα της Ford καλύπτοντας οποιαδήποτε ανάγκη του πελάτη.

    Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στεγάζεται έκθεση καινούργιων και επιλεγμένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, καθώς και πλήρως εξοπλισμένες τεχνικές εγκαταστάσεις συνεργείου & φανοποιείου. Διαγνωστικά, προηγμένος εξοπλισμός, εκπαιδευμένο προσωπικό, πελατοκεντρική φιλοσοφία! Όλα μαζί οδηγούν σε παροχή top quality υπηρεσιών.

    Best Buy προτάσεις αγοράς καινούργιου αυτοκινήτου!

    Στην έκθεση της Car Center θα βρείτε ετοιμοπαράδοτα όλα τα best sellers μοντέλα της Ford από το Ford Fiesta και το Ford Focus (δύο εξαιρετικά μοντέλα τα οποία παίρνουν και πρωτάθλημα εξοικονόμησης καθώς επιτυγχάνουν το χαμηλότερο κόστος συντήρησης στην 1η τους 5ετία μεταξύ όλων των ανταγωνιστών της κατηγορίας τους) ως το Ford Kuga, το οποίο είναι το πιο προηγμένο σε τεχνικό επίπεδο μοντέλο της κατηγορίας του από το οποίο μπορείτε να επιλέξετε το επόμενο σας αυτοκίνητο, ανάμεσα και σε top υβριδικές επιλογές: Μία Plug-in υβριδική έκδοση με βενζινοκινητήρα 2.5L απόδοσης 225PS, μία ήπια υβριδική (mHEV) με πετρελαιοκινητήρα 2.0L EcoBlue απόδοσης 150PS και την αμιγώς υβριδική έκδοση (FHEV).

    Επίσης θα βρείτε το εξαιρετικό high-tech B-SUV της μάρκας που δεν είναι άλλο από το Puma, με τον πολυβραβευμένο 1.000άρη 3κύλινδρο Ecoboost κινητήρα, που κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις ισχύος, μία με 125 και μία με 155 ίππους, σε συνδυασμό με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο και σύστημα απενεργοποίησης του ενός από τους τρεις κυλίνδρους, αλλά και ήπιο υβριδικό σύστημα τεχνολογίας EcoBoost Hybrid.

     

    Φυσικά για τους οπαδούς της μάρκας και για αυτούς που λατρεύουν τα muscle cars στην Car Center μπορούν να κλείσουν Τest drive και να δοκιμάσουν το νέο Ford Mustang.

    Σημαντικό να ρωτήσετε για τα ισχύοντα χρηματοδοτικά προγράμματα της μάρκας, τα οποία προσφέρουν λύσεις ευέλικτης αποπληρωμής για αγορά καινούργιου Ford.

    Κnow how & υψηλά στάνταρ στη καλή συντήρηση Ford!

    Καθώς τα καλά αυτοκίνητα, παραμένουν καλά και αποδίδουν στο 100% των όσων υποσχέθηκαν πριν την αγορά τους, όταν δεν υπάρχουν "εκπτώσεις ποιότητας" στην περιοδική συντήρηση (genuine service)  και στα ανταλλακτικά που τους χρειάζονται λόγω χρήσης ή αποκατάστασης.

    Έτσι στην Ford Car Center ο κάτοχος μοντέλου Ford, αρχικά, βρίσκει καλή συμβουλευτική (Do & Don't συμβουλές) με βάση τις δικές του εξ-ατομικευμένες ανάγκες και δυνατότητες. Επίσης βρίσκει γνήσια ανταλλακτικά που είναι σχεδιασμένα ώστε να έχουν τέλεια προσαρμογή αλλά και να συνδυάζονται άψογα μεταξύ τους για ιδανική απόδοση, απόλυτη άνεση και μέγιστη οικονομία καυσίμου. 

    Έτσι ο σημερινός κάτοχος έχει όφελος διαρκείας καθώς το αυτοκίνητο αποδίδει επί μακρόν, σαν καινούργιο και όφελος επένδυσης (καθώς στη μεταπώληση "θα πιάσει τα λεφτά του") ενώ επίσης σημαντικό είναι πως και ο μελλοντικός αγοραστής του, θα πάρει επίσης ένα καλό αυτοκίνητο!

    Αfter Sales Υπηρεσίες Νέας Εποχής!

    Στην Ford Car Center ο κάτοχος θα βρει από δωρεάν υπηρεσίες ευκολίας κατόχου όπως ο δωρεάν έλεγχος και φόρτιση μπαταρίας μέχρι ευκολίες άνεσης που προσφέρει η νέα online εποχή (όπως το να κλείσει ένα άμεσο και εύκολο online ραντεβού).

    Tο ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της Car Center παρέχει υπηρεσίες συντήρησης, για καινούργια και παλαιότερα μοντέλα Ford. Μέσω ειδικών προγραμμάτων όπως το Ford Motorcraft 3+, που προσφέρει ποιοτική φροντίδα σε ελκυστικές τιμές για όλα τα αυτοκίνητα της μάρκας ηλικίας 3 ετών και άνω.

    Επίσης ενημερώνει τους κατόχους-πελάτες σχετικά με προνομιακές– υπηρεσίες όπως το Ford Assistance με το οποίο τους παρέχεται  Οδική Βοήθεια Πανευρωπαϊκής κάλυψης για ένα χρόνο με μόλις 21 ευρώ  ή την Δωρεάν Φροντίδα Ατυχήματος για ένα χρόνο, που παρέχεται στις εγκαταστάσεις του φανοποιείου της Car Center.

    Ειδικές εναλλακτικές προτάσεις - Επιλεγμένα αυτοκίνητα από 2ο χέρι

    Στις εγκαταστάσεις της Ford Car Center θα βρείτε και επιλογές από μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Μπορείτε λοιπόν να αγοράσετε ένα επιλεγμένο και καλά συντηρημένο αυτοκίνητο, από 2ο χέρι, με ανταγωνιστικές προτάσεις χρηματοδότησης ή με ανταλλαγή/αγορά του αυτοκινήτου σας, με εγγύηση καλής λειτουργίας και διανυθέντων χιλιομέτρων και οδική βοήθεια 12 μηνών.

    Car Center - Αφοί Καρανικόλα και Σια ΙΚΕ
     Λ. Συγγρού 371, Αθήνα

    ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

    Kοινοποίησε το »

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES